Horoscopul banilor pentru 29 august-4 septembrie: Vezi cum poţi face mai mulţi bani în funcţie de zodie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 07:43
Horoscopul banilor pentru 29 august-4 septembrie: Vezi cum poţi face mai mulţi bani în funcţie de zodie

Fecioara

Nu vor exista schimbări ale bugetului tău în această săptămână, însă cu siguranţă se anunţă veşti bune pentru tine în viitorul apropiat. Aceste zile pot veni cu oportunităţi grozave pe care ai face bine să nu le ratezi sub nicio formă. Afacerile sunt punctul cheie şi doar în acest mod ai şansa de a câştiga mai mulţi bani dintr-o dată.

Balanta

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, şi apar oportunităţi la care nu te aşteptai. Din păcate, acest lucru îţi poate aduce mulţi duşmani în rândul colegilor invidioşi pe care îi ai în jurul tău. Încearcă să nu te cerţi cu aceştia chiar dacă ştii că ai dreptate!

Citeşte şi  Horoscop Minerva 28 august – 3 septembrie

Scorpion

Este foarte important să lucrezi în echipă în această săptămână, şi astfel poţi obţine mai mulţi bani decât sperai. Gândeşte-te mai mult la viitor şi păşeşte cu paşi mărunţi către un nou proiect personal. Dacă jobul actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, e cazul să te ocupi de ceva suplimentar.

Sagetator

Dacă eşti nemulţumită de viaţa ta profesională şi de veniturile pe care le realizezi, săptămâna aceasta e momentul să faci o schimbare. Înainte de a-ţi da demisia, poartă o discuţie cu superiorii tăi şi cere-le o mărire de salariu, nu ai nimic de pierdut! E posibil să obţii mai mult decât ai fi sperat.

Citeşte continuarea pe eva.ro