HOROSCOPUL BANILOR SEPTEMBRIE 2017: Află cum o să stai cu banii în prima luna a toamnei, în funcţie de zodie

După cum bine știți, nu toate semnele zodiacale sunt atât de norocoase când vine vorba de acest capitol al vieții noastre, așa că haideți să vedem împreună câți bani va câștiga fiecare zodie în parte în septembrie 2017.

24 aug. 2017, 07:32
HOROSCOPUL BANILOR SEPTEMBRIE 2017: Află cum o să stai cu banii în prima luna a toamnei, în funcţie de zodie

Berbec

Nu pui foarte mare accent pe bani în mod deosebit, însă îți dorești să-i ai pentru a-ți permite orice îți vei dori la un moment dat în viață. Nu vei câștiga foarte mulți bani în luna septembrie, însă te vei descurca cu cât vei primi.

Taur

Ești o fire extrem de ambițioasă și ai pus la cale pentru această luna foarte multe planuri din urma cărora, spre sfârșitul acestei perioade te vei bucura din plin, din punct de vedere material.

Gemeni

Ai și întotdeauna ai avut parte de toate resursele financiare și bănești pe care ți le-ai dorit. Vei câștiga o sumă neașteptat de mare, însă nu neapărat în această lună.

Rac

Dacă pe perioada verii te-ai răsfățat cu vacanțe prelungite în care nu te-ai uitat în portofel,acum este timpul să tragi linie și să vezi câți bani mai ai în cont. Nu de alta,dar și la locul de muncă s-ar putea ivi anumite probleme,care te vor forța să te gândești serios să-ți faci economii pentru zile mai negre.

Leu

Situația financiară va fi destul de instabilă în luna septembrie așa că va trebui să-ți cheltui cu foarte multă prudență veniturile. Totuși,dacă vei avea nevoie de mai mulți bani decât dispui,prietenii vor fi mai mult decât binevoitori să te ajute.

Fecioară

Sansele îți din punct de vedere financiar,deoarecetoamnavine cu o promovare sau cu un loc nou de muncă,ceea ce înseamnă că și veniturile vor fi mai mari. Este momentul în care vei putea să-ți cumperi lucruri la care până acum ai doar visat.

Balanță

Și pentru balanțe urmează o perioadă favorabilă,deoarece venituri vor fi substanțiale și constante. A venit timpul să culegi roadele investițiilor făcute în trecut și de ce nu, să folosești o parte din banii obținuți pentru a-ți dezvolta afacerea.

Scorpion

Pentru tine situația financiară bună îți oferă o siguranță,așadar nu obișnuiești să faci extravaganțe. Nu este cazul nici să faci economie la lucrurile de primă necesitate,mai ales că lucrurile la locul de muncă merg bine.

Săgetător

Veniturile tale se vor reduce considerabil față de luna trecută,însă nu este cazul să te sperii deoarece este o situație trecătoare. Vei fi doar nevoit să strângi cureaua pentru o perioadă și să te gândești să mai faci niște economii.

Capricorn

Cheltuielile s-ar putea să-ți depășească așteptările luna aceasta,fie ai nevoie de haine,fie începe școala,fie niște prieteni îți cer ajutorul și nu-i poți refuza. Așadar rezervele strânse cu multă grijă până acum se vor diminua considerabil.

Vărsător

Va fi o lună în care vei avea multe cheltuieli,dar și destul de multe câștiguri,așadar balanța va fi destul de echilibrată. Va fi momentul prielnic pentru a face planuri de dezvoltare a afacerii sau pentru a căuta noi oportunități financiare.

Pești

Nu te gândi să economisești în prima lună de toamnă,deoarece nu vei avea ce. Bugetul va fi foarte strâmtorat și te vei gândi de două ori înainte să faci vreo achiziție,mai ale dacă nu este una urgentă.