Horoscopul chinezesc pentru anul 2015: Anul OII sau CAPREI DE LEMN

2015 aduce un nou an chinezesc, în perioada 19 februarie 2015 - 7 februarie 2016 fiind anul Caprei de Lemn.

16 sept. 2014, 11:06
Horoscopul chinezesc pentru anul 2015: Anul OII sau CAPREI DE LEMN

Cei care s-au născut în anii 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003 sunt, conform astrologiei chinezeşti, în zodia Caprei sau Oii.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse ai să rămâi nemăritată, în funcţie de zodia ta

Reprezentantul acestui an este sincer, amabil, placut, sensibil, dar extrem de capricios. Este un mare visator si un poet prin excelenta, cu multe talente artistice si o mare creativitate. In general sfios si rezerat, nativul acestui an are uneori izbucniri de furie, devenind foarte dur. Ia decizii mereu surprinzatoare, dar corecte. Nu ii plac disputele, preferand sa stea deoparte si sa taca. Se descurca in orice situatie, oricat de greu ar fi, pentru ca se multumelte cu putin. Este foarte apreciat de cei din jur, mai ales de superiori, care il protejeaza si ii tolereaza capriciile. Este foarte legat de familie si de rude, scrie acvaria.com.

Citeşte şi Cum să mănânci sănătos în funcţie de semnul tău zodiacal

Are o memorie excelenta, incat va tine minte datele de nastere ale tuturor cunoscutilor, pe care ii va felicita intotdeauna la timp. Este foarte pesimist, pare mereu preocupat sau ingrijorat de ceva, se descurajeaza usor, dar are puterea de a se reface, pentru ca are o buna rezistenta la efort.Este capabil de munca indelungata, dar dupa aceea are nevoie de multa odihna. Ii place sa fie generos si sa-si surprinda prietenii cu gesturi de afectiune, in slujba carora isi pune toata imaginatia. Este o gazda perfecta, face tot posibilul sa  primeasca ospitalier pe toata lumea si sa le ofere tot ce poate. Are teluri mari si incearca sa le atinga, desi rareori reuseste. Este perseverent si tenace, insistent pana obtine ce vrea. Este foarte cheltuitor. E bine sa lucreze intr-un domeniu unde isi poate folosi marea creativitate, pastrandu-si independenta de miscare si expresie cat mai mult posibil.