Horoscopul despărţirilor: Ce şanse ai să te împaci cu el, în funcţie de zodia lui

V-aţi certat şi aţi stabilit că veţi merge pe drumuri separate sau pur şi simplu aţi luat o pauză, iar acum îl vrei înapoi? Iată ce şanse ai să te împaci cu el şi cum reacţionează după o despărţire, în funcţie de zodia partenerului!

RomaniaTV.net
04 iun. 2015, 10:44
Horoscopul despărţirilor: Ce şanse ai să te împaci cu el, în funcţie de zodia lui

Berbec

De regulă, dispare ca măgarul în ceaţă şi sunt şanse mari ca tu să nu mai auzi de el nici dacă îl cauţi în gaură de şarpe. Parcă a dispărut de pe faţa Pământului!

Berbecul îşi găseşte rapid un alt punct de interes şi e posibil să ai ocazia să îl vizitezi la spital, pentru că are nevoie de adrenalină pentru a trece peste despărţire.

Citeşte şi Cum stai cu dragostea vara aceasta, după HOROSCOPUL CELTIC

Dacă l-ai rănit, te va înlocui într-o clipită, aşa că şansele de împăcare sunt minime.

Taur

Te va asculta fără să reacţioneze în vreun fel, după care te va întreba ce mâncaţi la cină. Va aştepta o vreme, după care te va întreba dacă te mulţumeşti să împărţiţi doar patul.

Când îi ceri să vă împăcaţi, îţi ascultă propunerea, însă nu te va privi în ochi pentru că vede în împăcarea voastră o insultă.

Sunt şanse mari ca nativul Taur să introducă o nouă persoană în viaţa lui. Chiar dacă nu îi face loc în inima lui, cu siguranţă patul lui va fi ocupat când te întorci.

Gemeni

Va accepta cu bucurie propunerea ta, având grijă să acumulezi o mulţime de frustrări, pentru a-şi lua revanşa.

Dacă aştepţi prea mult, îşi va face cu siguranţă noi „prietene”, dar asta nu înseamnă că nu te poate strecura şi pe tine în agenda pe undeva.

Citeşte şi Defecte care strică relaţia de cuplu, în funcţie de zodie

Rac

Nativul din zodia Racului fie va dormi pe preşul tău până când vă împăcaţi, fie va dispărea, aparent, având grijă să te apeleze cu număr necunoscut.

Ba chiar s-ar putea să te trezeşti cu el în vizită la birou, sub pretextul că îşi caută de muncă în domeniul tău de activitate.

Din fericire pentru tine şi din păcate pentru el, sunt şanse slabe să te înlocuiască, întrucât vederea îi va fi mult prea înceţoşată din cauza lacrimilor pentru a vedea că are şi alte variante la dispoziţie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.