Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Vrei să găseşti o rezolvare la problemele cu care te confrunţi în viaţa de cuplu? Sau eşti dornică să-ţi găseşti marea iubire?

RomaniaTV.net
10 mart. 2014, 08:42
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Indiferent care ar fi dorintele tale pe plan sentimental, trebuie sa fii constienta ca uneori mai tine si de noroc… sau de astre. Citeste horoscopul iubirii pentru aceasta saptamana si afla ce iti este rezervat.

In general, va fi o perioada linistita, in care se vor putea lua decizii bune sau pot avea loc mici schimbari, care vor avea un rezultat pozitiv in viitorul apropiat.

Berbec

Nici in aceasta saptamana nu vei scapa de micile griji pe care le ai, legate de viata de cuplu sau de lipsa unui partener stabil. Cu toate astea, este important sa-ti gasesti echilibrul si sa te axezi asupra unor activitati care sa te ajute sa uiti de probleme. Nu esti genul care sa fie pacalita cu vorbe dulci si tocmai de aceea ai tendinta sa iei totul mult prea in serios si este posibil sa pierzi momente frumoase.

Taur

Nimic nu ti se pare relevant in aceasta perioada de timp si nici nu doresti sa asculti parerile altora. Daca ti-ai setat in cap ca esti ghinionista in materie de dragoste, greu va reusi cineva sa-ti scoata aceste idei gresite. Este important sa discuti cu o persoana de sex masculin, care te poate intelege si care te poate ajuta sa-ti recapeti increderea in tine.

Gemeni

Ai idei cu totul inedite in ce il priveste pe barbatul pe care il iubesti, dar trebuie sa tii cont si de parerile lui. Chiar daca anumite lucruri ti se par ca ar fi pe placul sau, este posibil sa te inseli. Nimeni nu isi doreste sa-i faca cuiva o surpriza…neplacuta. Asadar, chiar daca risti confruntarea cu un refuz, nu strica sa-i prezinti cateva din ideile tale si lui, pentru a vedea ce va rezulta.

Restul horoscopului pe Ele.ro.