Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Săptămâna 14 - 20 aprilie este supusă greşelilor, dar şi etalonarii noilor standarde de viaţă, aşa că majoritatea nativilor vor avea oportunitatea să aducă ceva nou în viaţa lor, în special pe plan sentimental.

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 08:04
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în această săptămână

Daca esti curioasa ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul iubirii pentru 14 – 20 aprilie 2014!

Berbec

Evenimentele din aceasta perioada te vor pune in legatura cu foarte multe persoane. Vei radia de fericire si vei avea o atitudine increzatoare, ceea ce te va ajuta sa atragi multe priviri asupra ta. Problemele din cuplu nu ar trebui trecute cu vederea, mai ales daca partenerul nu-ti da atentia de care ai nevoie. Discuta deschis cu el orice te deranjeaza si incercati sa ajungeti la o concluzie comuna.

Taur

Configuratia astrelor te va pune intr-o lumina favorabila. Va fi o perioada absolut exceptionala pentru tine, in care tu vei fi pusa in lumina reflectoarelor. Vei atrage toate privirile asupra ta, mai ceva ca un magnet, si vei avea sansa sa cunosti foarte multe persoane noi. Daca nu esti implicata intr-o relatie, ar trebui sa fii mai increzatoare, sunt sanse sa-ti gasesti perechea.

Gemeni

Brusc, viata de cuplu nu ti se mai pare atat de captivanta si simti nevoia sa evadezi. Rutina este principala problema cu care te confrunti, tocmai de aceea simti nevoia de o schimbare. Cu toate ca partenerul de viata nu va intelege exact ce se intampla cu tine, ar trebui sa-l lamuresti. Daca vrei sa pui punct relatiei, discuta deschis cu el si incearca sa eviti orice fel de drama.

Citeşte continuarea horoscopului din saptamana 14-20 aprilie pe Ele.ro.