Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în luna mai 2014

Luna mai va pune în evidenţă, într-un mod neaşteptat, relaţiile de cuplu, aşa că majoritatea nativilor se vor confrunta cu numeroase schimbări pe plan sentimental.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 08:33
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în luna mai 2014

In aceasta perioada relatiile tind sa se lege foarte rapid, insa la fel de rapid se pot dezlega, asa ca trebuie actionat cu prudenta. Pot reveni in prim-plan cateva conflicte din trecut sau diferite preocupari. Apele se vor linisti in ultima decada din luna.

Daca vrei sa stii ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul pentru luna mai 2014.

Berbec

Incepi sa acorzi atentie felului in care arati, inclini spre gratie si eleganta si inveti sa te folosesti mai mult de farmecul tau natural. Esti dornica de iubire si vrei sa incepi o noua relatie, asa ca in aceasta perioada vei fi in cautarea sufletului pereche. Foarte mult te va ajuta prezenta de spirit si naturaletea de care dai dovada, asa ca vei avea toate sansele sa-ti gasesti implinirea pe plan sentimental.

Taur

Luna mai iti poate aduce foarte multa satisfactie pe plan sentimental, insa pozitia lui Saturn in casa cuplului exercita o influenta sobra. Venus nu se afla intr-o pozitie foarte buna pentru tine, iar eforturile tale ar trebui sa fie mai mari, daca iti doresti cu adevarat o relatie. Totul se va intampla la nivel mental, asa ca sunt mari sanse sa te redescoperi sau sa iti doresti sa ajungi la un alt nivel al cunoasterii.

Gemeni

Tranzitul lui Mercur prin Gemeni nu va fi favorabil planului sentimental, relatiile pot fi placute si confortabile, insa vei avea ceva de munca. Relatia de cuplu poate intampina cateva probleme mai vechi, ramase nerezolvate. Vor fi numeroase zile incarcate si pline de emotie, in care inima iti va fi pusa pe jar, asa ca va fi necesar sa faci totul cu prudenta.

Citeşte horoscopul dragostei pe Ele.ro.