Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămână 10-16 noiembrie

Săptămâna 10 - 16 noiembrie 2014 va fi una foarte încărcată, iar foarte mulţi nativi se vor simţi presaţi de timp. Planul sentimental va avea de suferit şi trebuie luate foarte multe decizii în această perioadă.

10 nov. 2014, 09:48
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămână 10-16 noiembrie

Cu toate acestea, astrele le vor zambi unor nativi si ii va ajuta sa-si rezolve unele probleme cu care se confrunta in viata de cuplu.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in perioada urmatoare, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 10 – 16 noiembrie 2014:

Berbec

Este o perioada dificila pentru Berbeci, influentele astrale nu le sunt favorabile, iar din acest motiv tu vei avea numeroase momente in care vei simti nevoia de afectiune sau de atentie. Planul personal pare total neglijat, insa nu trebuie sa cazi pe aceasta panta a deceptiilor. Ar fi cazul sa iei atitudine si sa faci cateva schimbari in viata ta.

HOROSCOPUL săptămânii 10-16 noiembrie. Astrologul Mariana Cojocaru: „Se aruncă cu venin”

Taur

Devii tot mai cuceritoare in aceasta perioada, emani foarte multa energie si reusesti sa atragi toate privirile asupra ta. Simpla ta prezenta va fi suficienta pentru a atrage persoanele potrivite in viata ta. Desi ai tendinta sa lasi viata sentimentala pe planul doi, sunt sanse sa te indragostesti pana peste cap in aceasta saptamana.

Ce păţeşti în dragoste la finalul lui 2014, în funcţie de zodie. Tot de ce aşteaptă pe plan amoros

Gemeni

Viata ta atinge cote maxime in aceasta perioada. Te bucuri de fiecare moment petrecut in compania iubitului si iti este foarte usor sa comunici cu el. Ai foarte multe zile in care te bucuri de atentia celor dragi, iar dorinta ta de a-ti manifesta iubirea este foarte puternica.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.