Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 noiembrie

Săptămâna 17 - 23 noiembrie poate aduce foarte multe schimbări, energiile din această perioadă vor fi benefice şi foarte mulţi nativi vor reuşi să se liniştească din punct de vedere sentimental.

17 nov. 2014, 11:03
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 noiembrie

Foarte putine persoane se vor confrunta cu probleme mai vechi in dragoste, iar cateva vor reusi sa-si oficializeze relatia actuala.

Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 17 – 23 noiembrie 2014:

Berbec

Tentatiile pandesc la orice pas, dar tu iti vei indrepta intreaga atentie catre relatia actuala. Chiar daca apar cateva neintelegeri intre tine si partenerul tau de viata, pana la finalul acestei saptamani reusiti sa le clarificati.

Horoscopul sexual al săptămânii 17-23 noiembrie

Taur

Nicio relatie nu poate dura daca ambii parteneri nu se implica complet, iar tu stii foarte bine lucrul acesta. Daca esti nemultumita de atitudinea pe care o are iubitul tau fata de tine, nu ezita sa pui piciorul in prag si sa-i spui ce te deranjeaza.

Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 17-23 noiembrie

Gemeni

Ai grija la semnele pe care le trimiti celor din jur. Este posibil sa dai curs unui flirt care iti poate aduce numai probleme. Partenerul actual este nemultumit de modul in care te comporti si va fi necesar sa clarificati toate aceste probleme.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.