Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 octombrie

Săptămâna 20 - 26 octombrie este dedicată planului personal, ceea ce înseamnă că majoritatea nativilor îşi vor putea face ordine în gânduri şi vor lua decizii de viitor.

20 oct. 2014, 08:07
Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în săptămâna 20-26 octombrie

Astrele vor avea si ele o influenta puternica, ne vor oferi mai mult tonus si ne vor ajuta sa depasim probleme mai vechi.

Asadar, daca vrei sa afli cu stai cu iubirea in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 20 – 26 octombrie 2014:

Berbec

Problemele mai vechi ies la suprafata, lucru care va duce la aparitia unor tensiuni intre tine si partenerul de viata. Cu toate acestea, astrele te ajuta sa iei cele mai bune decizii. Comunicati deschis si reusiti sa gasiti o rezolvare la situatia cu care va confruntati in acest moment. Spre finalul saptamanii sunt sanse ca partenerul sa-ti faca o surpriza.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 20-26 octombrie

Taur

Esti dezamagita de relatia actuala si vrei sa faci cateva schimbari in viata ta. Deciziile pe care le vei lua in aceasta perioada te vor ajuta sa vezi situatia cu alti ochi si sunt sanse sa revii la sentimente mai bune fata de partenerul de viata.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 20-26 octombrie. Află ce spun astrele

Gemeni

Discutiile cu partenerul de viata nu duc nicaieri, se pare ca aveti conceptii total diferite, iar acest lucru nu este deloc benefic pentru relatia voastra. Totusi, astrele iti dau puterea sa vezi cu ochi mai buni situatia actuala si sa gasesti o cale de a rezolva problemele cu care va confruntati.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.