Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în luna octombrie 2014

Luna octombrie 2014 aduce în prim-plan relaţiile, ceea ce înseamnă că majoritatea nativilor trebuie să înveţe să fie mai precauţi şi mai responsabili în ceea ce priveşte viata lor sentimentală.

30 sept. 2014, 08:19
Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în luna octombrie 2014

Influentele astrelor se vor resimti puternic in aceasta perioada si este foarte important sa tinem cont de afectele lor.

Asadar, daca vrei sa afli cum stai cu dragostea in aceasta perioada, citeste horoscopul iubirii pentru luna octombrie 2014:

HOROSCOP OCTOMBRIE Berbec

In prima parte a lunii, Berbecii vor fi influentati de planeta Venus si de Soare, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa va radia. Totul va gravita in jurul planului sentimental si este important ca acesti nativi sa acorde o atentie mai mare vietii de cuplu. Totodata, trebuie sa se astepte si la noi provocari care le va pune rabdarea la incercare.

HOROSCOP OCTOMBRIE Taur

Luna octombrie va aduce schimbari pe plan sentimental. Marte are planuri mari pentru Tauri: vrea sa schimbe sau sa innoiasca ceva. Asadar, acesti nativi trebuie sa se astepte la evenimente importante, cu impact emotional puternic asupra lor. Totodata, vor avea loc si foarte multe evenimente neasteptate in viata acestor nativi.

HOROSCOP OCTOMBRIE Gemeni

Va fi o perioada dinamica pentru persoanele nascute in zodia Gemeni. Marte traverseaza casa cuplului si va avea o influenta puternica asupra vietii sentimentale. In plus, planeta Venus are si ea o contributie importanta, ceea ce inseamna ca aceste persoane trebuie sa se astepte la evenimente importante in viata lor.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.