Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

11 mart. 2018, 05:05
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 martie

BERBEC

În această săptămână eşti mult mai atentă cu partenerul tău de viaţă decât în mod normal.

Schimbarea ta de atitudine vine din dorinţa de a-ţi schimba viaţa într-una mai pozitivă şi fericită. Momentele de reflecţie pe care le-au avut recent te-au făcut să îţi dai seama că trebuie să apreciezi mai mult ceea ce ai. Iubitul tău nu poate decât să se bucure!

TAUR

Este o săptămână bună pentru nativele singure, mai ales dacă acestea au planificate multe evenimente în aceste zile.

Socializarea intensă şi ieşirea din rutină te pot salva de la depresie şi chiar îţi pot aduce alesul inimii cât mai curând posibil. Nativele implicate într-o relaţie pot profita de această conjunctură astrală pentru a comunica cu uşurinţă cu partenerul de viaţă sau colegii de la serviciu.

GEMENI

Nu confunda prietenia cu iubirea în această săptămână, altfel ai putea sfârşi dezamăgită.

E drept că îţi doreşti să fii iubită de toată lumea, însă nu te gândi că se petrece în acel mod. Apreciază relaţiile pe care le ai cu cei din jurul tău şi nu cere mai mult decât ei îţi oferă deja, în caz contrar, ai putea să îi pierzi.

RAC

Astrele îţi recomandă ca în această săptămână să încerci să treci mai uşor peste neînţelegerile cu partenerul tău de viaţă.

Micile nemulţumiri pe care le ai nu trebuie duse la extreme, de aceea, discută problema pe care crezi că o ai, dar apoi nu mai reveni asupra ei. Dacă continui să fii la fel de cicălitoare ca şi până acum, nu vei face altceva decât să îl îndepărtezi de tine. 

Citeşte mai multe pe eva.ro