Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

11 mart. 2017, 15:08
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 martie

PEŞTI

Profită de orice moment liber din această săptămână pentru a-l petrece cu persoana iubită. Nu că ar fi vreo problemă gravă, însă cel mai probabil amândoi aveţi nevoie de mai multă afecţiune unul din partea celuilalt. Cât de bine v-ar fi, momentele intime dintre voi vă vor face să fiţi şi mai în regulă. Dacă eşti singură, nu încerca să te reîmpaci cu fostul iubit, indifirent cât de insistent ar fi!

BERBEC

Cu cât vei sta mai mult alături de partenerul tău de  viaţă în această săptămână, cu atât mai repede problemele dintre voi se vor evapora. Nu se petrece nimic grav între voi, însă e posibil ca rutina să fi pus stăpânire pe relaţia voastră şi să nu vă mai băgaţi prea mult în seamă. Chiar şi programul de muncă are o parte din vină, de aceea încearcă să renunţi la orele peste program şi să te concentrezi mai mult pe familie. Orice iniţiativă în acest sens în aceste zile îţi va aduce numai beneficii!

TAUR

Fii cât poţi de sinceră în aceste zile cu partenerul tău de viaţă, mai ales dacă recent aţi avut discuţii destul de aprinse. Indiferent de cauzele care au dus la această tensiune dintre voi, e momentul să laşi orgoliul deoparte şi să porţi o discuţie sinceră cu acesta. Cel mai probabil nu îi va plăcea ce va auzi, însă este mai bine să ştie cum s-au schimbat sentimentele tale de-a lungul timpului. Peste niciun hop nu veţi putea trece dacă nu formaţi o echipă!

GEMENI

Găseşte în această săptămână tot mai multe activităţi prin care poţi anima puţin viaţa ta sentimentală ori de familie. Micile tachinări, ieşirile cu prietenii sau momentele intime nu ar trebui să lipsească, aşa că ia măsuri cât încă nu e prea târziu. Dacă eşti singură, extravaganţa ta îţi va aduce mulţi admiratori, însă nu băga mâna în foc pentru niciunul. Deocamdată axează-te pe distracţie şi pe aventură, fără să provoci vreo complicaţie. 

Citeşte mai multe pe eva.ro