Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 octombrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

14 oct. 2018, 07:14
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 octombrie

BERBEC

E posibil ca în această săptămână să fii dezamăgită de unele gesturi ale partenerului de viaţă.

Chiar dacă încearcă să ascundă unele lucruri, tu eşti destul de inteligentă încât să îţi dai seama când se petrece ceva ciudat. E posibil să fie vorba despre priviri îndreptate către altcineva sau chiar flirt. Încearcă să discuţi cu acesta sincer şi să te lămureşti cât de cât cu privire la sentimentele pe care ţi le poartă.

Citeşte şi Horoscop zilnic sâmbătă 13 octombrie 2018. Ce îţi aduce o zi frumoasă cu Luna în Săgetător?

TAUR

Încearcă în aceste zile să nu laşi evenimentele externe să îţi afecteze viaţa sentimentală.

Cu toate că eşti foarte stresată şi, uneori, pleci cu o mulţime de nervi de la serviciu, lasă grijile deoparte atunci când ajungi acasă şi bucură-te de ceea ce ai. Ar fi păcat să îţi verşi nervii pe cine întâlneşti în cale, mai ales dacă acele persoane se poartă ireproşabil cu tine.

GEMENI

Săptămâna aceasta va fi despre socializare, iar asta e un lucru extrem de bun mai ales dacă eşti singură.

Astfel, vei avea ocazia să întâlneşti persoane noi şi e imposibil ca nici măcar una să nu îţi atragă atenţia. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, tu şi partenerul tău veţi avea o mulţime de activităţi interesante alături de prietenii şi familiile voastre. Încearcă să te porţi cât mai natural posibil astfel încât să te relaxezi cu adevărat!

RAC

E posibil ca în această săptămână să fii destul de stresantă pentru partenerul tău de viaţă.

Chiar dacă ţie ţi se pare că nu faci nimic exagerat, gelozia care iese la suprafaţă este mai mult decât obsesivă. Mai mult decât atât, inventezi motive şi găseşti probleme acolo unde nu sunt de fapt. Cel mai probabil, în weekend, iubitul sau soţul tău va avea o răbufnire şi îţi va trânti în faţă adevărul gol goluţ.

LEU

Încearcă pe cât posibil să ţii lucrurile intime doar pentru tine.

Chiar dacă te cerţi cu partenerul de viaţă sau ai unele dubii cu privire la el, nu discuta cu cei dragi ţie despre asta. Cel mai probabil, lucrurile dintre voi vor reveni la normal cât de curând, iar cei din jurul vostru ar putea prinde ură pe el. Nu îţi îngreuna singură situaţia pe viitor!

Continuarea horoscopului pe eva.ro.