Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 decembrie? Se anunţă certuri în cuplu

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

16 dec. 2018, 10:26
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 17-23 decembrie? Se anunţă certuri în cuplu

BERBEC

Chiar dacă ai multe de făcut în această săptămână, ar fi bine să îţi faci timp şi pentru persoana iubită.

Se acordă o atenţie deosebită acestui sector al vieţii tale în special dacă ai avut recent parte de certuri în cuplu. Perioada sărbătorilor ar trebui să vă facă pe amândoi să fiţi mai buni şi mai toleranţi. Dacă eşti singur, e posibil să simţi o presiune din partea celor din jur în ceea ce priveşte acest aspect. 

TAUR

Te vei axa mai mult pe familie în această săptămână. Perioada sărbătorilor scoate ce ai tu mai frumos la iveală, aşadar comportamentul tău faţă de cei dragi este ireproşabili. Îi vei învălui cu iubire, atenţie şi cadouri, şi vei primi acelaşi lucru în schimb. Dacă eşti singur, cel mai probabil îţi vei ocupa mare parte din timp cu prietenii alături de care te vei distra de minune. 

GEMENI

Relaţia dintre tine şi partenerul tău se îndreaptă în direcţia bună, în special în această perioadă. Acum veţi uita micile neînţelegeri dintre voi şi veţi încerca amândoi să fiţi mai toleranţi unul cu celălalt. Sărbătorile se apropie cu paşi repezi şi nu e timp de ceartă sau de energie negativă. Dacă eşti singur, vei comunica cu mai multă uşurinţă cu cei din jurul tău şi, astfel, şansele de a-ţi găsi jumătatea cresc. 

RAC

Relaţia ta sentimentală va evolua simţitor în această săptămână, ceea ce înseamnă că vei fi şi mai fericit decât până acum.

Primeşti afecţiune şi o oferi la schimb fără să te simţi dator în vreun fel. Dacă eşti singur, vei porni în căutarea marii iubiri, însă e posibil să acţionezi cam disperat. Nu permite nimănui să vadă acest lucru dacă vrei să ai rezultate cât mai rapid posibil!

Citeşte mai multe pe eva.ro