Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 iulie. Arată-i nevoile tale!

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

22 iul. 2018, 09:20
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 iulie. Arată-i nevoile tale!

BERBEC

În această săptămână te vei vedea nevoită să te împarţi în mai multe locuri şi să trebuiască să împaci mai multă lume.

Din păcate pentru tine, aceste eforturi te vor face să uiţi de tine, neglijându-te mai mult decât oricând. Faptul că trebuie să oferi din timpul tău atât partenerului, cât şi anumitor prieteni care au nevoie de tine te va aextenua la maximum. Cu toate acestea, după ce tot faci ce consideri că trebuie pentru a fi împăcată cu tine însăţi, reevaluează-ţi relaţiile şi vezi care dintre persoanele respective nu merită bunătatea şi timpul tău. Persoanele care te iubesc trebuie să te şi înţeleagă şi să îţi respecte dorinţele şi pasiunile. 

TAUR

Te axezi mai mult pe carieră în această săptămână, iar asta poate însemna că uiţi complet de cei dragi ai tăi. Din fericire, partenerul şi prietenii tăi te vor înţelege şi te vor susţinerea în atingerea ţelurilor. Probabil ştiu că această perioadă nu va dura la nesfârşit, de aceea primeşti un răspuns favorabil din partea lor. Dacă eşti singură, situaţia va fi mult mai simplă pentru tine pentru că vei putea să te concentrezi doar pe lucrurile prioritare din viaţa ta în acest moment. 

GEMENI

Chiar dacă te sperie unele aspecte ale relaţiei tale, cert este că la mijloc există iubire. Pentru asta, e necesar să depui unele eforturi şi să faci mici compromisuri de dragul partenerului. Chiar dacă nu ai vrea să faci unele lucruri, e important să îi arăţi că eşti dispusă să încerci. Dacă eşti singură, axează-te pe familie şi pe prieteni, aceştia au nevoie de prezenţa ta în viaţa lor mai des. 

RAC

Trebuie să nu mai laşi de la tine în ceea ce priveşte relaţia ta şi să ceri de la partenerul tău ce îi oferi şi tu.

Probabil tu eşti cea care face cele mai multe lucruri pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, dar asta nu înseamnă că nu poţi schimba lucrurile. Totul ţine de obişnuinţă, aşa că nu îl acuza de rea voinţă. Învaţă-l cu calm cum ai vrea să se poarte cu tine şi spune-i deschis ce nevoi ai!

Citeşte mai multe pe eva.ro