Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

23 apr. 2017, 07:20
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 24-30 aprilie

TAUR

Este foarte important ca în această săptămână să nu încerci să pari altceva decât eşti. Dacă nu ai un iubit, dar îţi doreşti unul, e necesar să nu mai repeţi greşelile din trecut. O relaţie anterioară ar fi trebuit să te înveţe multe lucruri utile pentru una ce poate urma. Dacă ai deja pe cineva, atunci ar trebui să fii sinceră până la capăt cu partenerul tău de viaţă, chiar dacă ştii că l-ai putea răni. 

GEMENI

Viaţa ta sentimentală actuală nu este una tocmai împlinită, de aceea eşti tentată să cauţi altceva în aceste zile. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, monotonia şi lipsa de dovezi de iubire te vor arunca în braţele altui bărbat. Este foarte important să fii sinceră cu partenerul tău, indiferent cât de mult l-ar răni ceea ce ai de spus. 

RAC

Nu vor exista schimbări majore în viaţa ta sentimentală în această săptămână în cazul în care eşti implicată într-o relaţie. Dacă eşti singură, ai şansa de a cunoaşte o persoană interesantă datorită prietenilor tăi noi. Este foarte important să te înconjori de oameni de calitate, aşa că mergi pe principiul puţini, dar buni!

LEU

Săptămâna aceasta vei fi tentată să renunţi la compania partenerului de viaţă în favoarea rudelor, părinţilor sau a prietenilor. Lucrul acesta nu te va întrista deoarece eşti înconjurată doar de oameni de calitate. Dacă alesul inimii tale va începe să îţi aducă tot felul de reproşuri, e timpul să te rupi de el!

Citeşte mai multe pe eva.ro