Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 iunie-2 iulie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

26 iun. 2017, 04:25
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 26 iunie-2 iulie

RAC

Nu sunt excluse discuţiile în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă în această săptămână.

Cert e că totul porneşte de la nimicuri, aşa că încearcă să îţi gestionezi mai bine ieşirile şi reacţiile deplasate. E posibil să fie doar vina ta pentru tot ce se petrece, şi asta din cauza faptului că nu ştii când să te opreşti din cicăleală. 

LEU

Evită în aceste zile să asculţi bârfele despre tine sau relaţia ta.

Şi chiar dacă le asculţi fără să vrei, e important să nu le pui la sufelt. Tu ştii cel mai bine ce te face fericită, aşa că nu ai nevoie de sfaturile gratuite ale nimănui. Dacă eşti singură, concentrează-te mai mult pe rude şi pe relaţiile cu aceştia care s-au cam răcit în ultima perioadă. 

FECIOARĂ

Viaţa ta sentimentală s-a mai liniştit, deşi tu eşti o fire agitată.

Cu toate că ai nevoie în permanenţă de ceva care să te scoată din rutină, fie ea şi o ceartă, acum pare că te-ai maturizat. Vestea bună este că dacă îţi doreşti linişte, totul depinde doar de tine ca să o obţii. Partenerul tău de viaţă încearcă să te mulţumească pe cât posibil, aşa că apreciază-l pentru asta!

BALANŢĂ

Te răzgândeşti foarte uşor, iar această atitutdine a ta îţi poate zăpăci partenerul. Nu te juca cu focul pentru că răbdarea lui e la limită.

E foarte important să gândeşti şi să acţionezi matur, mai ales atunci când vine vorba de lucruri serioase. Dacă eşti singură, eşti pusă pe cucerit, însă ai tendinţa de a te da prea mult în spectacol. Nu risca să cazi în penibil!

Citeşte mai multe pe eva.ro