Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

03 nov. 2018, 12:03
Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 5-11 noiembrie

BERBEC

E nevoie de o comunicare mai eficientă cu partenerul tău de viaţă pentru a vă rezolva problemele existente în relaţie. Cu toate că nu este vorba de nimic grav, cert este că micile secrete vă pot altera legătura. Dacă eşti singură, dă dovadă de mai mult curaj şi încearcă pe cât posibil să interacţionezi cât mai mult cu persoanele care îţi plac. Nu vei reuşi să atragi atenţia dacă stai pitită într-un colţ!

TAUR

Este o săptămână bună pentru nativele singure, în special pentru acelea care îşi doresc cu ardoare un iubit. Şansele de a-l întâlni sunt foarte mari, iar astrele te ajută să acţionezi în favoarea ta. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, problemele din cuplu se vor agrava până în punctul despărţirii. Nu ar fi exclus să închei o etapă a vieţii tale şi să începi una nouă foarte rapid. 

GEMENI

Este o săptămână bună pentru tine în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală. Tu şi iubitul sau soţul tău traversaţi una dintre cele mai frumoase perioade ale relaţiei voastre şi nu ar fi exclus să treceţirapid la următorul nivel. Chiar dacă mai apar din când în când unele probleme, ele sunt atât de mici şi de normale încât nici nu le veţi băga de seama. 

RAC

Familia va fi pe primul loc în această săptămână şi îi vei acorda mai multă atenţie decât de obicei. E posibil ca o problemă de sănătatea a partenerului sau a copiilor să te facă să realizezi care sunt lucrurile cele mai importante în viaţă. Dacă eşti singură, cel mai probabil vei reuşi să scapi de urmele trecutului şi să începi să te gândeşti la o nouă iubire.

Citeşte mai multe pe eva.ro