Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 iulie

Săptămâna 21 - 27 iulie este marcată de surprize ascendente care definesc zonele periferice ale viitorului. Majoritatea nativilor vor reuşi să-şi rezolve problemele mai vechi, să se aşeze la casa lor sau să se liniştească pe plan sentimental.

21 iul. 2014, 08:32
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 21-27 iulie

Cei care doresc sa ia decizii importante in aceasta perioada sunt sfatuiti sa nu se grabeasca, mai ales daca nu sunt siguri pe fortele proprii.

Citeşte şi Avertismentele astrologului Mariana Cojocaru pentru această săptămână: Norocul este schimbător VIDEO

Important este sa ascultam sfaturile celor din jur, iar astrele vor avea si ele o contributie aparte in aceasta saptamana. Asadar, daca vrei sa afli ce ti-au rezervat astrele pe plan sentimental in aceasta perioada, citeste horoscopul dragostei pentru saptamana 21 – 27 iulie 2014:

Berbec

Poti beneficia de aceste zile pentru a te manifesta in plan afectiv asa cum iti doresti. Daca sunt anumite lucruri care te deranjeaza la iubitul tau, nu evita sa vorbesti deschis cu el. Tot secretul sta in comunicare, iar tu stii acest lucru foarte bine. Asadar, profita de aceasta perioada si incearca sa remediezi orice problema.

Citeşte şi Horoscopul săptămânii 21-27 iulie: Sub semnul lui Marte

Taur

In aceste zile, cel mai probabil nu vei avea chef de cearta, iar persoana iubita ar trebui sa fie suficient de intelegatoare incat sa nu forteze nota atunci cand nu este cazul. Desi te confrunti cu cateva probleme care tin strict de tine, nu ar trebui sa le aduci si in viata de cuplu. Asadar, incearca sa profiti de momentele frumoase si uita de orice alt lucru.

Citeşte şi Horoscopul sexual al săptămânii 21-27 iulie

Gemeni

Relatia de cuplu va intra intr-un con de umbra, iar tu vei avea tendinta sa-ti faci foarte multe griji. Daca simti ca nu te mai intelegi cu partenerul de viata, nu te grabi sa iei o decizie. Putina distanta nu ar strica, in acest fel vei avea timp sa te gandesti mai bine ce vrei sa faci mai departe. Sunt sanse sa te lovesti si de invidia unor prietene.

Citeşe continuarea pe Ele.ro.