Horoscopul economiilor: Cum economiseşti bani în funcţie de zodie

Atunci când vreți să vă faceți plăcerile, fiecare dintre dvs ar trebui să vă gândiți la venituri. Iată cum puteți economisi bani în funcție de semnul zodiacal în care sunteți născut.

RomaniaTV.net
24 apr. 2015, 12:36
Horoscopul economiilor: Cum economiseşti bani în funcţie de zodie

Berbec

Chiar daca nu sunt dispusi, trebuie sa renuntati la lucrurile care par vitale. Incercati sa nu mai mergeti cu masina personala la locul de munca! Daca utilizati transportul public, veti economisi cu siguranta o multime de bani. In timpul liber, incercati sa renuntati la iesirile cu prietenii in oras si vizionati acasa un film.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile care pot conduce lumea. Află dacă te numeri printre ele

Taur

Sunteti foarte pasionati de munca dvs, insa este mai bine sa anulati toate calatoriile care duc la o mai mare cheltuiala. Renuntati pentru o perioada sa mai mancati in oras la cele mai vestite restaurante si veti vedea ca puteti sa puneti bani deoparte.

Gemeni

Va vine foarte greu sa economisiti bani. Desi este bine sa va urmati visele si sa incercati sa o facti in timp ce aveti un loc de munca. Nu cheltuiti bani pe haine si incercati sa purtati aceeasi tinuta de doua ori atunci cand mergetii la evenimente sociale.

Citeste continuarea pe IMAGINEA.INFO.