Horoscopul familiei de la astrologul Oana Hanganu săptămâna 4-10 septembrie. Data cununiei civile indică zodia familiei tale

Horoscopul Familiei scris de Oana Hanganu pentru saptamana 4-10 septembrie. Afla ce au pregatit astrele pentru familia ta, in functie de data cununiei civile!

RomaniaTV.net
04 sept. 2017, 20:36
Horoscopul familiei de la astrologul Oana Hanganu săptămâna 4-10 septembrie. Data cununiei civile indică zodia familiei tale

Data cununiei civile indica zodia familiei tale, care este influentata de evenimentele astrale.

Revenirea planetei Mercur la mersul direct si intrarea planetei Marte in zodia Fecioara (5 septembrie), Luna Plina din 6 septembrie si intrarea lui Mercur in zodia Fecioara (10 septembrie) sunt principalele evenimente astrale din aceasta saptamana.

Soarele ramane in Fecioara si ne da chef de munca si spirit practic, Venus se afla in zodia Leu si ne cere sa ne exprimam sentimentele, iar Jupiter se afla, inca, in zodia Mariajului, Balanta.

Luna Plina va aduce mai multa sensibilitate in relatii, Mercur va favoriza comunicarea, iar Marte ne va da energie si ne va ajuta sa ne punem planurile in aplicare, dar va provoca si probleme, din cauza orgoliilor sau a nerabdarii si impulsivitatii.

Citeste cum va fi aceasa saptamana pentru familia ta!

Familia din zodia Berbec

In aceasta familie, toata lumea va avea cate ceva de facut. Chiar si copiii vor fi pusi la treaba, pentru ca fiecare colt sa straluceasca de curatenie si fiecare lucru sa fie la locul lui.

Comunicarea va fi excelenta, iar copiii se vor ajuta unul pe altul. Dar trebuie subliniat riscul unor accidente casnice, deci obiecte taioase sau chibriturile nu trebuie lasate la indemana celor mici.

Joi seara, Luna Plina ar putea sa provoace tensiuni, daca parintii se vor lasa coplesiti de stresul de la serviciu si se vor „racori”, cautandu-si, reciproc, nod in papura.

Din fericire, planeta Jupiter se afla, inca, in Balanta si va reface armonia din cuplu, iar Venus, planeta Iubirii, va aduce, rapid, iertare si impacare.

Familia din zodia Taur

Cineva din familie va avea succes in cariera, vecinii vor afla si intregul „clan” va fi in centrul atentiei.

In cuplu, pasiunea se va impleti cu impulsivitatea si nu sunt excluse certurile, urmate de impacari si declaratii.

In relatia cu copiii, parintii vor fi lipsiti de rabdare si de intelegere, iar tonul si reprosurile nu vor lipsi.

Dupa care, in semn de iertare sau de impacare, vor veni cadourile si vorbele frumoase. Dar toate acestea ii bulverseaza pe cei mici!

Nici prietenii de familie nu vor fi scutiti de reprosuri, in special in preajma zilei de 6 septembrie, cand va fi Luna Plina.

Dar, atentie, se spune ca oamenii care se cearta cand e Luna Plina se impaca foarte greu! Amanati discutiile pe teme sensibile pana saptamana viitoare!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.