Horoscopul FRUMUSEŢII: Machiaj şi tunsoare în funcţie de zodie

Zodia îţi dictează stilul - Iată ce machiaj, tunsoare, dar şi ce coafură ţi se potriveşte în funcţie de zodia pe care o ai.

RomaniaTV.net
21 aug. 2015, 11:13
Horoscopul FRUMUSEŢII: Machiaj şi tunsoare în funcţie de zodie

Berbec – sex-simbolul zodiacului

Impulsivă şi foarte încrezătoare, femeia Berbec emană senzualitate prin toţi porii. Frumuseţea naturală nu o mulţumeşte, ci preferă să o accentueze cu un ruj roşu puternic şi cu ochi bine conturaţi. În ceea ce priveşte părul, buclele rebele sunt preferatele ei.

Taur – sofisticata zodiacului

Adoră simplitatea şi îi place să meargă la sigur. Ştie prea bine că „less is more” aşa că are un stil minimalist. Preferă buzele în nuanţe nude, ochii evidenţiaţi de mascara şi coafurile simple. O coadă de cal stilizată o va face să se simtă în largul ei.

Gemeni – ispita zodiacului

Femeia din zodia Gemeni are un stil unic, jucăuş. Este femeia extremelor, afisând astăzi o coafură bob şi un machiaj discret şi mâine un coc extravagant şi un machiaj dramatic.

Rac – inocenta zodiacului

Feminină şi graţioasă, femeia Rac este adepta unui look romantic. Aceasta va purta părul desprins, fie drept, fie ondulat, şi va alege un machiaj natural, completat de un lipgloss roz care îi va oferi un aer inocent.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.