Horoscopul iernii 2016-2017, în funcţie de zodie. Surprize mari pentru multe semne zodiacale

Finalul de an 2016 se anunță a fi plin de surprize pentru Gemeni și Balanță, în timp ce primele luni din anul 2017 sunt promițătoare pentru Vărsători și pentru Pești. Dar veștile bune nu se termină aici. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în această iarnă.

RomaniaTV.net
05 dec. 2016, 13:47
Horoscopul iernii 2016-2017, în funcţie de zodie. Surprize mari pentru multe semne zodiacale

Berbec

Deși anul nu a fost chiar așa cum te-ai așteptat, se pare că ce e mai bun a fost păstrat pentru final. Ai rezistat eroic tuturor problemelor apărute pe parcurs, ai luat decizii care ai sperat să fie bune și ai riscat destul de mult. A venit momentul să fii răsplătit pentru tot ce ai îndurat peste an. Lucrurile încep să își revină la normal încă de la sfârșitul lunii decembrie, iar în ianurie totul intră pe un făgaș liniștit.

Citeşte şi  Horoscop Minerva 4-10 decembrie 2016: Schimbări importante, CUMPENE pentru multe zodii

Taur

Ai tendința să emiți judecăți de valoare și să pui etichete, nu întotdeauna corecte, ceea ce te face să pierzi destul de mult pe plan profesional. Se pare, însă, că ți-ai învățat lecția, așa că, dacă renunți la acest obicei, este foarte posibil să apară și noi oportunități de colaborare și de rotunjire a veniturilor ]n această iarnă. Pe plan sentimental nu ai de ce te plânge. Cu sănătatea stai destul de bine, afară de o răceală absolut normală, totul este în regulă.

Gemeni

Ești mai hotărâtă ca oricând să pui capăt șirului de ghinioane care te-a urmărit în ultima vreme. Finalul de an te va găsi alături de cineva drag, venit special, de departe, ca să îți facă o surpriză. Începând cu luna ianuarie vei putea pune ceva bănuți deoparte. Iar în luna februarie îți poți planifica chiar o mică vacanță peste hotare. Nu se anunță nimic neprevăzut.

Rac

Ai pus tot timpul cariera pe primul plan, iar acum, în această iarnă, începi să culegi roadele muncii tale. Din punct de vedere al sănătății, se pare că vei avea nevoie de ceva ajutor medical, însă nu este nimic grav. Plutești într-o stare de bine, iar asta te ajută să ții, în mare parte, bolile la distanță.

Leu

Apar ceva scântei în cuplu, dar, cu delicatețe și înțelegere, vei reuși să aplanezi conflictul înainte să ia proporțiile unui foc mistuitor. Banii nu reprezintă o problemă pentru tine, cel puțin în lunile decembrie și ianuarie. În februarie, totul ține de capacitatea ta de a-ți gestiona veniturile. Ceva probleme ale căilor respiratorii îți vor da bătăi de cap în a doua parte a lunii ianuarie.

Fecioară

Luna decembrie pare să fie mai încărcată decât oricând, dar nu te plângi, dintotdeauna ți-a plăcut să muncești. De sărbători, trebuie să îți faci timp și pentru cei dragi, dacă nu vrei să le dai iar subiecte de discuții. În luna ianuarie este posibil ca iubitul să îți pregătească o surpriză.

Balanță

În prima parte a iernii vei resimți lipsa banilor, și nici nu e de mirare, cu atâtea cadouri cumpărate, cheltuieli cu masa de Crăciun și cu organizarea petrecerii de Revelion. Dar se pare că cineva din familie se gândește la tine și îți întinde o mână de ajutor, astfel încât să îți duci la bun sfârșit toate planurile pentru acest an. Din ianurie situația revine la normal. Te bucuri de aprecierea și iubirea celor din jur.

Scorpion 

Ești predispusă la viroze respiratorii iarna, iar situația nu se schimbă nici de data aceasta. Starea de rău fizică se va resimți și la nivel psihic, așa că ai tendința să te depărtezi de prieteni. Dacă vrei să nu rămâi singur de sărbători, mai trimite câte un mesaj, mai răspunde la telefon și mai ieși în oraș. Din punct de vedere financiar, ești printre norocoșii care au o situație stabilă, peste medie.

Săgetător

Pentru că nu ți-ai gestionat bine timpul, riști să acumulezi prea multe sarcini pe final de an, sau chiar să îți mai rămână ceva nerezolvat și pentru a doua parte a iernii.Totuși, este posibil să primești ajutorul unor colegi, care îți erau datori de mai demult. Acasă, liniștea domnește în familia voastră, așa că este posibil să fii puțin mai relaxată, în ciuda situației încâlcite de la serviciu.

Capricorn

În a doua parte a lunii decembrie, este posibil să semnezi un contract promițător. Fie îți schimbi jobul, fie obții o promovare sau doar o mărire de salariu. Partenerul îți va da o veste nu tocmai plăcută în luna ianuarie, însă vei găsi energie necesară pentru a face față situației, de orice natură ar fi ea.

Vărsător

Te confrunți cu niște probleme de spate sau de coloană, așa că sărbătorile s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună formă. Ai grijă de relațiile cu cei din jur, dacă nu vrei să uite și ei de tine atunci când vei avea nevoie. Totuși, luna ianuarie, luna ta, pare a fi una plină de surprize plăcute pe plan financiar și sentimental.

Pești

Prima lună din an va fi una de neuitat pentru cei necăsătoriți. Pentru cei care și-au întemeia o familie, a doua parte de an este sub semnul iubirii și al călătoriilor. Deși ești o fire rațională, a venit momentul să uiți de planificări, de detalii și să te lași purtat de val.