Horoscopul iernii 2017-2018. Astrologul Elena Bunescu îţi spune cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea

HOROSCOPUL IERNII 2017-2018. Astrologul Elena Bunescu își spune cum îți va merge în dragoste și în carieră, dar și cum vei sta cu sănătatea și cu banii în următoarele trei luni!

29 nov. 2017, 10:40
Horoscopul iernii 2017-2018. Astrologul Elena Bunescu îţi spune cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea

Horoscopul iernii 2017-2018 – BERBEC

DRAGOSTE: Viața amoroasă poate fi intensă în decembrie și ianuarie, cu numeroase episoade conflictuale, care ar putea fi pe placul tău, pentru că tu le provoci, dar nu și pe placul partenerului de cuplu. În februarie ai putea începe să cauți în altă parte ceea ce crezi că îți lipsește în relația actuală, inclusiv în altă localitate sau în altă țară.

CARIERĂ: Sunt probleme și vor continua să fie, timp de câțiva ani, în acest domeniu. Deocamdată, până la vară, va trebui să faci un pas în spate, să te retragi din orice situație care îți poate afecta imaginea, să eviți orice fel de scandal și să îți vezi foarte serios de treburi. Toate lunile de iarnă predispun la o creștere a responsabilităților la locul de muncă și nu poți refuza, oricât de mult ai vrea.

SĂNĂTATE: Continuă uzura accentuată a nervilor, consumul interior excesiv și zbuciumul cu care, probabil, te-ai obișnuit și căruia ai învățat să îi faci față. În toate lunile de iarnă, în special în februarie, este valabilă o tendință de ameliorare a afecțiunilor cronice. În decembrie și ianuarie ar fi bine să eviți excesele, inclusiv viteza la volan sau practicarea unor sporturi extreme, care ar putea duce la accidentări. 

BANI: Ai început deja să pui presiune pe membrii familiei și pe partenerul de cuplu, din cauza unor dorințe care nu s-au împlinit și pe care le vrei neapărat realizate. În decembrie și ianuarie vei culege unele roade, dar și unele consecințe neplăcute ale acestor presiuni. În februarie treci la alte abordări, mai calme, ale acestor chestiuni.

Horoscopul iernii 2017-2018 – TAUR

DRAGOSTE: Te afli într-o etapă esențială pentru evoluția relației de cuplu și ai două variante: fie o oficializezi, fie te reorientezi. În decembrie și în ianuarie vei căpăta suficiente motive în sprijinul uneia dintre cele două variante. În februarie treci la alt capitol, la fel de important: ceri susținere din partea familiei pentru a pune în practică planurile la care te gândești de ceva vreme.

CARIERĂ: Prima parte a lunii decembrie se anunță obositoare, poate de aceea există riscul să devii războinic(ă) față de colegi și de superiori până spre finalul lunii ianuarie. Sunt posibile schimbări nedorite, poate și pe fondul atitudinii tale ostile. În februarie vei reveni la un comportament mai cuminte, dar poate fi puțin cam târziu.

SĂNĂTATE: Acesta este unul dintre domeniile în care tendințele se schimbă, spre binele tău. Lunile de iarnă promit o revigorare amplă, care va continua până în martie. Ar fi de dorit ca primăvara să te găsească în cea mai bună formă, calm(ă) și cu gândurile așezate, pentru că urmează câțiva ani de zbucium, care te pot da peste cap, dacă nu te pregătești din timp.

BANI: Ai scăpat de complicațiile legate de bani, la finalul lunii decembrie vei scăpa și de limitările impuse de lege sau de achitarea unui împrumut mai vechi. În februarie vei ști deja foarte bine ce ai de întreprins pentru a te reface în acest domeniu îndelung încercat.

Horoscopul iernii 2017-2018 – GEMENI

DRAGOSTE: Iarna aceasta se anunță a fi mult mai calmă decât altele, pentru cei aflați într-o relație oficială. Ceilalți vor avea parte de acțiune în decembrie, de o lună ianuarie mai calmă, urmată de o revenire a interesului pentru o relație de durată în februarie. Este o perioadă delicată pentru cupluri, din cauza neîncrederii, care poate duce la amânarea deciziilor importante.

CARIERĂ: Te afli într-o perioadă favorabilă pentru progresul profesional, valabilă timp de un an, dar cu un vârf în luna decembrie și aproape toată luna ianuarie. În februarie ai putea trece la etapa următoare, semnând contracte noi sau schimbând condițiile celor care sunt active deja. În decembrie nu se recomandă să semnezi documente importante.

SĂNĂTATE: Ai parte de sprijin pentru o vindecare profundă, de durată, dar și pentru o revitalizare reală, chiar dacă volumul de muncă va crește. În decembrie și ianuarie trebuie să fii mai atent(ă) la afecțiunile de sezon și la orice sursă de infecție, care pot avea manifestări mai agresive. Ar trebui să eviți și efortul care te depășește, fie că este un efort fizic sau unul psihic.

BANI: Ar fi bine să eviți orice fel de împrumut, dar cel puțin până în toamna anului viitor. Se pot schimba multe în perioada următoare, începând cu finalul lunii decembrie. Se poate vorbi despre o scădere sau o limitare importantă a veniturilor partenerului sau asociaților, timp de mai mulți ani de acum încolo, și te poți trezi în imposibilitatea achitării ratelor.

Horoscopul iernii 2017-2018 – RAC

DRAGOSTE: Se adună nori negri pe cerul relației de cuplu, iar de la finalul lunii decembrie va veni și un val de frig care poate afecta serios cooperarea și apropierea, indispensabile acestei relații. Până în toamna viitoare ești în pericol să îl consideri vinovat pentru toate neajunsurile pe actualul partener și să provoci fisuri serioase în relație.

CARIERĂ: Cea mai mare parte a lunii decembrie se anunță aglomerată, cu numeroase solicitări și momente în care vei fi apreciat(ă) pentru eforturile depuse. Finalul lunii decembrie aduce o schimbare importantă, și anume faptul că te vei elibera de o mare presiune, care a durat câțiva ani, și vei reuși să fii mai eficient(ă), dar și mai mulțumit(ă) de tine și de ceea ce faci la locul de muncă.

SĂNĂTATE: Luna decembrie este ultima dintr-o lungă serie care ți-a supus la încercări serioase rezistența organismului și a dus la modificări importante ale stilului de viață asociat cu munca. Decembrie poate aduce schimbarea unor diagnostice sau revenirea asupra unui tratament și regândirea lui. În februarie sunt posibile intervenții curajoase, care să ducă la remedierea unor probleme ce trenează de ani buni.

BANI: Veniturile depind de implicarea ta și la fel va fi și în lunile de iarnă. Decembrie poate fi o lună norocoasă la acest capitol, prin ocaziile de a fructifica rodul unei pasiuni sau redescoperirea părții frumoase a muncii pe care o prestezi acum. În ianuarie și februarie schimbările vin din asocieri.

Horoscopul iernii 2017-2018 – LEU

DRAGOSTE: Deși ție ți se pare că totul a devenit mai complicat, vin vremuri mai bune pentru relațiile de orice fel, mai ales cu cei dragi. Sfârșitul lunii decembrie înseamnă și finalul unei perioade în care ai fost selectiv(ă) și, poate, mai rece. În ianuarie treci prin furtuni în familie, dar în februarie vei căuta și vei și găsi noi moduri de exprimare a sentimentelor.

CARIERĂ: Intri într-o etapă foarte importantă din evoluția ta profesională. Deocamdată, vei face și multe alegeri eronate, îți vei da prea multă importanță și vei greși, dar va veni și momentul în care vei învăța din aceste greșeli, pe care ți le vei asuma. Toate lunile de iarnă predispun la erori și de aceea ar fi bine să fii mult mai prudent(ă) în tot ce faci și să dai dovadă de seriozitate.

SĂNĂTATE: Au început să apară deja semnale că e ceva în neregulă cu sănătatea ta. În această iarnă, simptomele se vor înmulți și vor deveni din ce în ce mai serioase. Poate și pe fondul unor solicitări din ce în ce mai mari la locul de muncă, se poate vorbi despre o șubrezire a sănătății. Trebuie să iei măsuri.

BANI: Îți faci multe iluzii în acest domeniu, cheltuiești mult și nu întotdeauna cu cap. Lunile de iarnă vin cu o domolire a acestei tendințe. În schimb, se vor duce mai mulți bani în și pentru casă, în mod special în decembrie și ianuarie. Ai tendința de a toca tot ce câștigi și de a realiza asta prea târziu.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro