Horoscopul iernii: Pestoaicele devin cele mai bune amante. Iată ce au pregătit astrele pentru toate zodiile

Foarte puţin ne mai desparte până la startul sezonului hibernal, un motiv bun pentru a descoperi ceea ce ne-au hârâzi astrele pentru următoarele trei luni. Potrivit astrologilor, se pare că vom avea o iarnă destul de neobişnuită, cu probleme în dragoste, cu răsturnări de situaţii, dar cu succes în plan financiar.

RomaniaTV.net
27 nov. 2015, 10:58
Horoscopul iernii: Pestoaicele devin cele mai bune amante. Iată ce au pregătit astrele pentru toate zodiile

Iata, pentru fiecare zodie in parte, care este horocopul iernii 2015-2016:

Berbec

Relatia de cuplu va fi una complicata, iar problemele nu se vor rezolva decat cu rabdare. Simti nevoia de mult sex si vei avea parte, fiindca sex-appealul tau este la cote maxime. Ba chiar esti decisa sa incerci si practici mai putin ortodoxe in pat.

La serviciu, devine importanta pentru tine pozitia pe care o ocupi, iar din februarie vei culege roadele muncii depuse. In ianuarie, fii atenta la cheltuieli. La capitolul sanatate, trebuie sa stii ca toate lunile de iarna asigura un fond benefic pentru vindecare.

Citeşte şi  HOROSCOP DECEMBRIE 2015: Cum stai cu sănătatea în ultima zi a anului

Taur

Decembrie vine cu tendinta puternica de a-ti face dreptate, ceea ce poate afecta relatiile de orice fel. Cu toate astea, esti foarte activa in pat si vrei sa experimentezi cele mai ciudate pozitii sexuale si in cele mai inedite locatii.

In decembrie, strici multe relatii de serviciu, dar totusi, vor veni si niste bani destul de repede. In ianuarie va trebui sa-ti stabilesti foarte bine prioritatile ca sa-ti ajunga banii. Atentie, caci tensiunile pe care le vei genera se pot rasfrange asupra sanatatii tale.

Citeşte şi  Horoscop decembrie: Cum stai cu banii în funcţie de zodia ta

Gemeni

Iarna asta vine cu schimbari de amploare, care vor debuta chiar in luna decembrie. Iti ceri drepturile, pretinzi recunoasterea calitatilor si a sacrificiilor pe care le faci pentru cei dragi. Pui accent pe sentimente, ceea ce inseamna ca iti vei rasfata partenerul cum stii tu mai bine.

La serviciu, rabdarea este cheia. Problemele financiare nu se sfarsesc acum, vei percepe acut anumite lipsuri, reale sau rezultate din dorinte nesatisfacute.

Citeşte continuarea pe ele.ro