HOROSCOPUL IUBIRII 2018: Un an agitat şi iubiri noi

Iată care va fi situaţia ta amoroasă în 2018 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi.

15 nov. 2017, 15:58
HOROSCOPUL IUBIRII 2018: Un an agitat şi iubiri noi

BERBEC. Şi anul 2018 va fi unul agitat, însă eşti obişnuită deja cu acest lucru. Vei fi nevoită să te adaptezi unor situaţii noi care par destul de dificile la început, dar rezultalele vor fi mai bune decât te-ai fi aşteptat. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, nu sunt excluse contradicţiile şi geloziile din ambele părţi. E necesar să fiţi mai deschişi şi mai sinceri unul cu celălalt pentru a evita despărţirea.

Şi pe cât de tensionată va fi prima parte a anului, pe atât de plictisitoare va fi cea de-a doua. Ai tendinţa de a renunţa la persoana iubită din cauza monotoniei din relaţie. Finalul anului e marcat de hotărâri serioase, aşa că trebuie să acţionezi foarte matur atunci când decizi soarta relaţiei amoroase. Dacă eşti singură, trebuie să renunţi la pretenţiile exagerate şi la căderile nervoase, altfel nu se va lipi nimeni de tine!

TAUR. Anul 2018 nu va veni cu schimbări bruşte pentru tine de cum se instalează. După lună martie, nativele singure se vor bucura de interacţiuni cu persoane extrem de interesante, iar şansele de a-şi găsi un partener în rândul lor sunt mari. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil vei avea perioade de linişte, dar şi de tensiune maximă. Nu ar strica să comunicaţi mai bine şi să aduceţi mai mult romantism în viaţa voastră sentimentală. Nu permite ca în ultimele luni ale anului să ţi se strice voia bună din cauza unor probleme cu banii.

Viaţa amoroasă trebuie clar delimitată de cea financiară dacă vrei ca lucrurile să nu ia o întorsătură urâtă.

GEMENI. Anul acesta vei acorda mai puţină atenţie acestui sector al vieţii tale. Cu siguranţă nu a existat vreun eveniment notabil care să te determine să faci acest lucru, ci pur şi simplu ai alte lucruri mai importante de făcut. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, doar dacă există încredere şi respect veţi reuşi să depăşiţi această perioadă de stagnare.

Abia din septembrie începi să te linişteşti şi să fi din ce în ce mai prezentă în viaţa iubitului tău. Nativele singure sunt concentrate pe distracţie şi prieteni, semn că nu îţi vor dori nici în acest an să facă o schimbare în ceea ce priveşte statutul lor.

Citeşte mai mult pe kfetele.ro

Citeşte şi HOROSCOP: Zodia care îţi va frânge inima