Horoscopul iubirii: De cine se îndrăgostesc zodiile

Dragostea este câteodată adusă de Cupidon, alteori de soartă, dar, de fapt, planetele și stelele au un mare rol în viețile noastre amoroase. Vezi de cine se îndrăgostesc zodiile și află dacă horoscopul amoros ți se potrivește.

15 apr. 2015, 11:46
Horoscopul iubirii: De cine se îndrăgostesc zodiile

Berbec

Berbecii se îndrăgostesc de persoane încrezătoare în forțele proprii, care nu se tem să-și asume riscuri și care vor succesul cu orice preț. Oamenii ambițioși nu pot iubi pe cineva pe care îl consideră slab și fără țel, de aceea berbecii caută tot o persoană puternică în dragoste.

Citeşte şi Horoscop inedit: Cum conduc bărbaţii, în funcţie de zodie

Taur

Taurii iubesc persoanele blânde, care oferă dragoste necondiționată și care nu opun rezistență prea mare atunci când au altă părere. Cunoscuți pentru încăpățânare, taurii caută firi iubitoare și înțelegătoare, care să nu-i combată, ci să-i accepte așa cum sunt.

Citeşte şi Horoscop: Verbul care ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Gemeni

Nativii acestei zodii nu pot rezista în fața aroganței și mândriei. Orice persoană de sex opus care pare să vrea să le dea peste nas li se pare atrăgătoare și numai cei care îi privesc pe toți de sus par demni de afecțiunea gemenilor.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.