Horoscopul iubirii în luna aprilie: Dragostea pluteşte în aer

Dragostea pluteşte în aer la început de aprilie şi va înflori la fel ca pomii din natură. Unii nativi vor fi atât de amorezaţi, încât vor uita de realitatea înconjurătoare şi vor cădea pradă celor mai puternice sentimente. Află care sunt aceştia!

RomaniaTV.net
02 apr. 2018, 08:23
Horoscopul iubirii în luna aprilie: Dragostea pluteşte în aer

Berbec

Eşti pe punctul de a intra într-o relaţie serioasă, care va dura mult timp, dacă vei şti să îţi ţii în frâu impulsurile. S-ar putea ca persoana de lângă tine să îţi întoarcă viaţa cu susul în jos şi să te domine, dar pe tine nu te va deranja. În acest caz, poate fi vorba despre o premieră, căci nu suporţi ca cineva să îţi spună ce să faci.

Citeşte şi HOROSCOP APRILIE: Află ce ţi-au pregătit astrele, ce zodii au noroc

Taur

În aprilie, vei trezi în tine sentimente tumultoase, care te vor determina să iei decizii fără să le mai analizezi. Îţi vei dori să fugi cu partenerul de viaţă, să evadezi din realitate şi să vă iubiţi într-un loc secret, în care nimeni să nu vă descopere. În sfârşit ai ocazia să îţi trăieşti dragostea fără să îţi mai pese de consecinţe!

Gemeni

Deşi încă mai ai ceva probleme în cuplu, te străduieşti ca totul să meargă bine între tine şi partenerul tău. Nu îţi place să ţi se reproşeze lucruri şi nici nu vrei ca vina să se arunce în partea ta. Dacă ceva nu merge bine între voi, preferi să te consolezi cu faptul că ţi-ai dat silinţa. Poate ar trebui să comunici mai mult.

Află ce-ți rezervă astrele pe plan sentimental în aprilie pe clickpentrufemei.ro.