Horoscopul iubirii: Zodiile care suferă mereu din dragoste

În timp ce unele zodii îşi revin repede după o despărţire, sunt altele care suferă mereu din dragoste şi parca nu se învaţă minte niciodată.

02 iun. 2015, 10:37
Horoscopul iubirii: Zodiile care suferă mereu din dragoste

Balanţă. Pentru că sunt nesigure atunci când vine vorba de iubire, Balanţele ajung să aibă grave mustrări de conştiinţă atunci când visul de iubire s-a destrămat. Ba mai mult, acestea ajung să trăiască adevărate drame chiar şi în timpul unei relaţii, când sunt măcinate de gelozie şi nesiguranţă.

Citeşte şi Horoscop chinezesc 2016: Taurii, Gemenii şi Fecioarele trec prin momente cruciale

Scorpion. Pentru că sunt pasionali, ajung să sufere adesea din dragoste. Pun suflet în fiecare lucru, iar dacă persoana iubită îi va dezamăgi, vor rămâne cu un gust amar toată viaţa, chiar dacă vor găsi într-un final o persoană compatibilă cu ei.

Vezi şi Horoscop: Cum să scapi de timiditate, în funcţie de zodia ta

Rac. Nu există Rac care să nu fi suferit cu adevărat din dragoste. Firea lor slabă îi face să lase mereu de la ei, doar pentru a vedea că persoana iubită este fericită. Cu toate acestea, precauţia de care dau dovadă îi face pe partenerii acestor nativi să caute iubirea în altă parte, iar Racii să sufere adevărate drame, din care cu greu îşi revin.

Continuarea pe TeoTrandafir.com.