Horoscopul lunii august: Care sunt previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat întregul horoscop pentru luna august, vedetele perioadei fiind nativii din Rac, Capricorn şi Vărsător.

28 iul. 2014, 12:34
Horoscopul lunii august: Care sunt previziunile astrologului Mariana Cojocaru

BERBEC

Berbecii trebuie să fie atenţie la sănătate. În luna august există un risc de accidente, intervenţii chirurgicale de urgenţă. Cuvântul cheie care îi reprezintă în august este „lacrima”, lacrimi de bucurie pentru nativii care beneficiază acum de protecţie afectivă, de iubiri noi, dar şi lacrimi de durere, de suferinţp pentru cei care au greşit în trecut, din diverse motive.

Iubirea este importantă în viaţa Berbecilor, chiar şi atunci când anumite iubiri de sting.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum să-ţi botezi copilul în funcţie de zodia în care s-a născut

TAUR

Taurii pot avea parte de conflicte în familie, în luna august, cu asocieri şi vorbe dure aruncate. Aceşti nativi trebuie să fie mai toleranţi, mai blânzi, mai înţelegători şi să nu toarne gaz pe foc în relaţia cu jumătatea. Anumite alianţe se vor stinge în august, ca să lase loc noului, provocării şi iniţiativelor mai îndrăzneţe.

GEMENI

Gemenii au un aliat interesant de la 1 august propriul patron, planeta Mercur, ce aduce deschidere, comunicare, poftă de viaţă, de călătorii şi dorinţa de a ieşi în lume. În această lună există tendinţa de a exagera în zona de distracţii şi a lăsa lucrurile neonorate, proiectele, sarcinile, ceea ce duce în zona în care vă puteţi trezi cu o concediere.

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii de FEMEI ALFA

RAC

Racii au parte de noroc din partea lui Venus, până pe data de 12 august, planeta intrând în constelaţia lor, iar planeta Jupiter le va aduce noroc în zona banilor în toată această perioadă.

LEU

Leii trebuie să fie cu ochii pe casă, pe bunuri, pe familie şi, nu în ultimul rând, pe relaţiile sociale în luna august. Atenţie, un cuvânt aruncat într-o doară sau o persoană influentă poate să vă detroneze într-o fracţiune de secundă.

Citeşte şi Horoscop: Ce vor femeile în pat, în funcţie de zodie

FECIOARĂ

În august, foarte multe Fecioare vor fi ajutate să se strecoace ca prin urechile acului în situaţii problemative. Vor afla informaţii salvatoare, valoroase care să îi propulseze în sferele cele mai înalte. Riscul de conflict e mare. Atenţie in egala masura persoanele care se stiu sensibile, vulnerabile deoarece planeta Mercur se afla in casa afectiunilor cronice.

BALANŢĂ

În cazul Balanţelor discutăm de evenimente majore, de prietenii care par să fie foarte importante. Într-o astfel  de lună nu este bine să stea izolate şi să-ţi plângă de milă. Trebuie să fie mai deschise, mai optimiste şi încrezătoare în forţele proprii.

Citeşte şi Horoscop amazonian: Ce zeu te reprezintă, în funcţie de zodia ta

SCORPION

Scorpionii sunt cei mai afectaţi nativi ai horoscopului în această lună, de aceea trebuie să fie calmi şi să nu se expună la niciun pericol. Oportunităţile pot apărea pe sectorul carierei în priaoda 12-14 august, când apare o aliniere de planete în mijlocul cerului.

SĂGETĂTOR

Săgetători trebuie să se ferească de duşmanii vizibili sau invizibili, oameni care le pot strica ploile. Luna august marchează tot felul de verdicte, dar şi o zonă de iluminare.

Citeşte şi Horoscop: La ce trucuri să apelezi ca să te adore, în funcţie de zodia lui

CAPRICORN

Capricornii au parte de câştiguri în august, din munca directă sau ocazionale. Există anumite aspecte care marchează relaţiile cu prietenii: veşti despre prieteni, aflaţi informaţii, vă întâlniţi cu prietenii de odinioară.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii au în faţă o lună care promite mult. Se anunţă alianţe de zile mari, parteneriate şi colaborari la care nici nu visau.

PEŞTI

Peştii au parte de schimbări strategice în august, dar se adaptează foarte uşor la ele. Schimbările se vor produce în zona profesională, la locul de muncă.