Horoscopul lunii decembrie. Află ce zodii au noroc în perioada următoare

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii decembrie 2017 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

30 nov. 2017, 12:09
Horoscopul lunii decembrie. Află ce zodii au noroc în perioada următoare

Zodiile norocoase în dragoste

Gemeni

Decembrie este o perioadă frumoasă pentru Gemenii care vor să caute iubirea. Vor avea numeroase ocazii să se distreze cu prietenii şi să se împrietenească cu persoane interesante şi atractive. Nativii zodiei care sunt deja căsătoriţi sau logodiţi, vor avea parte de bună înţelegere în viața de cuplu.

Balanță

Nativii zodiei îşi pun speranţe mari în concediul sau în zilele libere pe care le vor avea de Sărbători. Fiecare va încerca să se implice în activităţi deosebite, din care ar putea avea anumite avantaje. Mulţi dintre ei vor descoperi că timpul petrecut alături de persoana iubită le dă o satisfacţie cu totul aparte, se arată în horoscopul lunii decembrie 2017.

Vărsător

Venus va aduce dragostea în viaţa Vărsătorilor în decembrie, odată cu strălucirea sărbătorilor de iarnă. După ce îşi rezolvă toate problemele legate de carieră şi de bani, iubirea va fi pe primul loc. Pentru mulţi dintre ei, vacanţa de Crăciun va fi perioada cea mai potrivită să înceapă o nouă relaţie sau să se împace cu un fost partener.

Zodiile norocoase în carieră

Berbec

În luna decembrie, Jupiter are influențe pozitive pentru zodiile de Foc ceea ce pentru nativii Berbeci poate fi o şansă în plus în carieră. Nativii zodiei vor descoperi o cale mult mai uşoară să ajungă la postul pe care şi-l doresc, astfel că ultima lună a anului este cu adevărat norocoasă pentru ei.

Leu

Mersul planetei Mercur pe cercul zodiacului ne arată întotdeauna ce şanse avem să câştigăm mai mult, să fim recompensaţi sau să primim cadouri. Leii vor avea parte de o perioadă favorabilă câştigurilor în luna decembrie. Vor primi mai mulţi bani, mai ales dacă vor fi promovaţi pe postul pe care îl urmăreau.

Capricorn

Jupiter, astrul şanselor este generos cu nativii Capricorni în luna decembrie, dar influenţa lui va fi cu adevărat puternică în luna ianuarie. Ultima lună din an este propice pentru planuri pe termen lung şi pentru căutarea unui alt loc de muncă. Creativitatea este principalul lor atu şi cei mai mulţi dintre nativi vor profita de acest lucru.

Vezi ce zodii au noroc la bani pe libertateapentrufemei.ro.