Horoscopul lunii februarie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna februarie!

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 07:17
Horoscopul lunii februarie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vărsător

Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, mai ales dacă situaţia ta sentimentală a fost una incertă în ultima perioadă. Ai toate şansele ca chiar de Ziua Îndrăgostiţilor să primeşti o cerere în căsătorie sau cel puţin să ţi se pregătească o excursie mult visată.

Bucuriile vin din toate părţile şi aproape că nu vei crede că toate astea ţi se pot întâmpla ţie. Luna februarie vine cu veşti bune pentru tine, aşa că te poţi aştepta la o promovare sau la laude care te vor măguli. Tot ce îţi vei propune în această perioadă are toate şansele de succes, mai ales dacă depui eforturi în acest sens. Vor exista sume de bani care îţi vor intra în cont fără să te aştepţi, însă totuşi se recomandă prudenţă în cheltuirea acestora.

Peşti

Nu te vei axa prea mult pe dragoste în această lună, iar acest sector al vieţii tale pare că nu mai prezintă niciun interes pentru tine. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, laşi lucrurile să vină de la sine şi nu depui niciun efort pentru a îmbunătăţi situaţia, însă nici nu te laşi afectată de micile probleme care tot apar. Dacă eşti singură, te concentrezi mai mult pe bani şi pe înflorirea ta profesională.

Chiar dacă nu vei reuşi să câştigi mai mulţi bani în această lună, ai toate şansele ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat. Acum este momentul să pui bazele unei noi afaceri profitabile care îţi va garanta succesul profesional şi o situaţie materială mai bună. Evoluezi pe plan profesional şi eşti tot mai hotărâtă să investeşti în cariera ta.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 zodii lângă care trebuie să stai în acest an

Berbec

Nu poate trece februarie pe lângă tine fără să marchezi Ziua Îndrăgostiţilor aşa cum se cuvine. Te pregăteşti intens pentru a-i face o surpriză iubitului tău şi cu siguranţă vei reuşi să îl iubeşti. Viaţa ta erotică se află la cote maxime, simţi nevoia să oferi multă iubire, dar şi să o primeşti.

Dacă eşti singură vei fi destul de depresivă din cauza faptului că tânjeşti după ce vezi în jurul tău. Nu ai dus-o prea bine cu banii în ultima perioadă dar luna februarie vine cu multe soluţii pentru tine. Astrele sunt de partea ta şi te ajută să obţii tot ce îţi propui dacă munceşti mult şi eşti perseverentă. Ai grijă de banii câştigaţi în februarie ca şi când ar fi ultimii pe care pui mâna!

Taur

Nu îţi convine deloc situaţia amoroasă în care eşti şi încerci cu toate puterile să schimbi ceva luna aceasta. Ziua Îndrăgostiţilor nu va fi una marcantă pentru tine, pentru că dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atunci cu siguranţă ştii că iubitul tău nu este genul care să îţi facă surprize pe care orice femeie şi le doreşte. Dacă eşti singură, te laşi purtată de val şi trăieşti clipa în aventurile în care te implici.

Luna februarie va fi una extrem de bună pentru tine pe plan profesional şi financiar. Cu cât eşti mai ambiţioasă, cu atât vei reuşi să te îmbogăţeşti mai repede. Nu e de mirare că vor apărea mulţi prieteni falşi pe lângă tine în aceste condiţii, însă ai grijă să nu te laşi păcălită!

Citeşte mai mult pe eva.ro