Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna ianuarie!

RomaniaTV.net
06 ian. 2017, 09:45
Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Capricorn

Îţi va fi destul de greu luna aceasta să faci faţă atât serviciului, cât şi vieţii tale personale. Chiar dacă ai energie, ai mult prea multe lucruri de pus la punct şi e posibil ca la un moment dat să clachezi. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, atunci nu irosi şansele care ţi se oferă pe plan profesional sau chiar caută tu să le găseşti! Pe plan amoros e cazul să porţi discuţii deschise şi sincere cu partenerul tău de viaţă.

Vărsător

Luna ianuarie vine cu veşti bune pentru tine pe plan profesional, însă mai ales financiar. Se anunţă o mărire de salariu sau un bonus la care nu te aşteptai încă de la începutul acestei luni. Cu toate acestea, e indicat să fii foarte organizată în ceea ce priveşte banii. Pe plan sentimental ai grijă cu gelozia şi cu scenariile nerealiste cu privire la partenerul tău de viaţă!

Citeşte şi  Horoscop IANUARIE 2017: Mariana Cojocaru ne dezvăluie cum va decurge prima lună din Noul An, potrivit zodiei

Peşti

Luna aceasta eşti pusă pe cuceriri şi nici nu se putea un moment mai bun ca acesta. Ai şarm, aşa că foloseşte-l complet pentru a obţine ce îţi doreşti. Nu sunt excluse relaţiile amoroase în mediul profesional atât timp cât cei pe care pui ochii sunt disponibili pentru o aventură. Eşti mai libertină ca oricând şi acest lucru se vede şi din cheltuielile şi mofturile pe care ţi le faci!

Berbec

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să spui da unui bărbat care îţi face curte de mult timp. Din păcate, situaţia nu este una tocmai uşoară şi vei decide să ţii totul ascuns până se clarifică treburile. Fie că e vorba de un bărbat deja cu angajamente sau de un simplu coleg, relaţia voastră ar putea fi mai complicată decât crezi. Nu lua decizii care îţi pot schimba sau afecta serviciul şi situaţia materială!

Citeşte continuarea pe eva.ro