Horoscopul lunii iunie. Vezi ce îţi rezervă astrele

Fiecare zodie are parte şi de lucruri bune, şi de unele mai puţin bune. Berbecii sunt preocupaţi de relaţii şi anturajul apropiat, taurii câştigă bani , dar şi cheltuiesc, iar gemenii sunt în vervă.

RomaniaTV.net
28 mai 2015, 20:26
Horoscopul lunii iunie. Vezi ce îţi rezervă astrele

Berbec

Evenimentele importante ale acestei luni se vor face remarcate în relațiile cu anturajul apropiat și în segmentul domestic. Este bine să fii prudent în continuare la gânduri și vorbe, pentru că mentalul îți este vulnerabil până în preajma datei de 11 Iunie. Pe de altă parte s-ar putea să călătorești în scopuri diverse, atât personale, cât și profesionale. Ferește-te de discuții ample, luarea deciziilor importante și implicare în treburile altora în prima parte a lunii! În preajma datei de 16 Iunie sunt momente excelente pentru a reînoi legăturile cu persoanele dragi, dar și pentru a-ți schimba mentalitatea vizavi de situațiile cotidiene și de relațiile cu cei apropiați. Ar fi bine să îți rezervi momente liniștite, departe de forfota urbană și să te gândești pe cine mai păstrezi alături de tine sau în ce situații vei continua să fii prezent. Îndrăznește și renunță la tot ce îți obstrucționează progresul. A doua parte a lunii îți aduce multă animație în casă și în relațiile cu membrii familiei. Va fi o perioadă foarte bună pentru treburi gospodărești.

 Taur

În prima parte a lunii se tot petrec lucruri în domeniul financiar. Este rost de câștig din munca proprie, dar și de cheltuieli deopotrivă. Se recomandă prudență vizavi de bani și documente financiare pentru că există riscul pierderilor, fraudelor sau pur și simplu neglijenței personale. Pe de altă parte s-ar putea să fii nevoit să cheltuiești o sumă importantă de bani pe obiecte sau servicii achiziționate mai demult, dar care, fie nu au fost achitate complet, fie s-au pierdut documentele care atestă plata lor și acum le mai plătești o dată. Însă din 16 Iunie se vor deschide alte posibilități de câștig din activitatea profesională pe care o desfășori. Poți primi și o primă, favoruri sau cadouri deosebite. Ferește-te de investiții și de cheltuieli pe mofturi de moment! A doua parte a lunii îți aduce în preajmă prieteni și rude dragi. Întâlniri, dialoguri interesante, tot felul de informații se vor vehicula în jurul tău. Însă foarte ușor pot apărea discuții aprinse de la un banal subiect. Orientează-ți eforturile spre a-ți îmbunătăți condițiile din spațiul locativ!

Gemeni

Este minunat faptul că te poți ocupa de tine și de treburile tale personale, în mod special în prima parte a lunii. Sigur că se vor ivi ocazii să-i ajuți și pe alții, dar fii atent și dozează-ți eforturile, astfel încât să îți rămână suficiente resurse energetice și materiale pentru tine. Trasează-ți planuri noi, remodelează-ți personalitatea și implică-te în relații noi și de bună calitate. După 16 Iunie te vei simți mai bine, începând o nouă etapă importantă de viață. Capitolul financiar se îmbunătățește vizibil. Sigur vin bani, dar odată cu ei apare și pofta de cheltuieli. Alcătuiește liste de cumpărături și respectă-le întocmai. Foarte bune sunt relațiile cu prietenii și rudele apropiate. Pe cât posibil, stai de vorbă ori de câte ori ți se ivește ocazia, mergi în vizită la prieteni, invită-i la tine sau călătorește de agrement. Toate acestea te vor ajuta să îți rafinezi mentalul și chiar să asimilezi informații noi, valoroase. La serviciu se vor relua unele activități sau situații vechi de anul trecut, care au rămas cumva nerezolvate sau neînțelese. Îngrijește-ți sănătatea pe îndelete!

Citeşte continuarea pe sfatulparintilor.ro