Horoscopul lunii mai: Află previziunile pentru zodia ta

Luna mai pune în evidenţă planul relaţional, vor avea loc foarte multe evenimente neaşteptate, iar majoritatea nativilor se vor confrunta cu situaţii noi. Relaţiile de colaborare sau de prietenie trebuie menajate, altfel există riscul să apară mici conflicte.

RomaniaTV.net
23 apr. 2014, 07:55
Horoscopul lunii mai: Află previziunile pentru zodia ta

Venus, aflata in Berbec, face conjunctie cu Uranus si opozitie cu Marte. Marte isi reia mersul direct in zodia cuplului si a relatiilor. Opozitia Soare-Saturn ingreuneaza reconcilierea.

Asadar, in aceasta luna se pot lega foarte usor noi prietenii sau relatii, dar la fel de usor se pot dezlega, asa ca trebuie sa avem grija la comportament. Trigonul Jupiter-Saturn si tranzitul Soarelui prin Taur sunt favorabile persoanelor care vor sa construiasca lucruri durabile.

Citeste horoscopul lunii mai 2014 si afla care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta.

Berbec

Zambeste! Va fi o perioada plina de armonie pentru tine. Astrele vor „lucra” in favoarea ta, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji de nimic. Dragostea, bunavointa si micile placeri ale vietii isi vor face loc in viata ta, asa ca imbratiseaza-le cu drag. Prietenii si familia te vor sustine in tot ceea ce vei dori sa faci, iar planurile de viitor ar putea prinde contur. Trebuie doar sa ai o atitudine pozitiva si sa profiti de fiecare zi la maximum.

Citeşte şi HOROSCOP: Cum cucereşti inima lui, compatibilitate şi ce să nu-i faci, în funcţie de zodie

Taur

Se spune ca aceasta perioada de timp este dedicata Taurului, asa ca ar trebui sa ai multe motive de satisfactie. Nu vor avea loc evenimente importante in viata ta si nici schimbari semnificative, insa nu ar trebui sa te lasi descurajata. Totul se va petrece la nivel mental sau psihic, asa ca exista mari sanse sa ai anumite „treziri la viata” si sa incepi sa-ti urmezi noi idealuri. Vei evita sa-ti mai pui problemele pe tava.

Citeşte şi Horoscop: Cât de uşor te iartă dacă l-ai înşelat, în funcţie de zodia lui

Gemeni

Principalul tau interes in aceasta perioada de timp va fi de natura profesionala. Cu toate ca ti se vor pune foarte multe piedici, nu te vei lasa descurajata si nu vei renunta la planurile de viitor pe care le ai. Tranzitul lui Mercur prin Gemeni va fi favorabil sub mai multe aspecte, asa ca ar fi bine sa pui in aplicare si acele planuri mai vechi. Este perioada in care trebuie sa actionezi, apoi sa iti faci timp sa te relaxezi.

Citeşte horoscopul complet pe Ele.ro.