Horoscopul lunii septembrie 2016: Schimbări importante

În această lună, Marte își încheie ciclul retrogradării, Jupiter trece în Fecioară, iar Mercur se află în plină retrogradare, asta înseamnă o lună plină de schimbări cruciale, unele generate de întâmplări neprevăzute.

RomaniaTV.net
17 aug. 2016, 12:20
Horoscopul lunii septembrie 2016: Schimbări importante

După 9 septembrie, Jupiter iese din Fecioară, iar acest lucru va mai calma lucrurile. Din cauza lui ai avut multe bătăi de cap în ultima vreme. Ca să știi exact ce te așteaptă în septembrie 2016, verifică previziunile astrale oferite de astrologul Mihaela Dicu, președintele AAR.

Berbec

Din 9 septembrie 2016, Jupiter intră în casa cuplului berbecului și rămâne până în octombrie 2017, perioadă în care vei avea parte de multe oportunități. De fapt, Jupiter îmbunătățește atmosfera în relația existentă sau îți poate aduce o nouă iubire, dacă asta cauți.

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termină anul 2016 pentru fiecare zodie

Tot datorită Marelui Benefic Jupiter, traversezi începând cu prima decadă a lunii o perioadă de 13 luni, propice șanselor financiare. Pentru că muncești mult, pot apărea o suprasolicitare nervoasă, probleme respiratorii și există risc de accidente.

Taur

Se anunță o lună cu energie sexuală și șanse de a întâlni marea dragoste. Totuși, retrogradrea lui Mercur îți poate încurca planurile, pentru că aduce în față iubiri, fantezii, neîmpliniri sau întrebări mai vechi.

Din prima decadă a lunii și până în octombrie 2017 te așteaptă satisfacții și realizări pe plan profesional. Îți poți găsi locul de muncă dorit sau un job. De asemenea, poți să ai și alte parteneriate pe lângă activitatea ta existentă. Poți avea mici probleme, din cauza tendinței către excese și a lipsei de cumpătare în fața tentațiilor.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro