Horoscopul pentru 2015 realizat de Mariana Cojocaru: Munca şi sănătatea sunt extrem de importante

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat pentru România TV horoscopul pentru 2015, cele mai bune aspectate zodii în anul care vine fiind Săgetătorii şi Gemenii. De asemenea, astrologul avertizează că sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate pentru toate zodiile.

08 dec. 2014, 11:17
Horoscopul pentru 2015 realizat de Mariana Cojocaru: Munca şi sănătatea sunt extrem de importante

HOROSCOP 2015 BERBEC

Anul 2015 îl aduce pe Uranus în casa destinului ceea ce le va oferi Berbecilor tot felul de angajamente noi, profesionale, sociale şi proiecte ambiţioase. În prima jumătate a anului, contextul astral îi atenţionează la posibile afecţiuni şi le scade imunitatea organismului. De asemenea, situaţia nu este foarte prietenoasă la locul de muncă, astfel că trebuie să acorde multă atenţie raporturilor sociale deoarece pot apărea tot felul de situaţii conflictuale.

În cea de-a doua parte a anului 2015, Berbecii au parte de o schimbare în bine, iar sănătatea trebuie să devină prioritatea de bază, urmată de locul de muncă.

Citeşte şi Profeţiile lui Nostradamus pentru 2015 îţi vor da insomnii la noapte: Va fi foc pe navă, ciuma şi captivitate

HOROSCOP 2015 TAUR

Taurii vor avea parte de schimbări şi provocări două treimi din anul următor, din dorinţa de a face ceva nou şi de a schimba structura de organizare dintr-o instituţie. Dacă lucrează pe cont propriu, aceşti nativi trebuie să fie atenţie la mişcările pe care le fac deoarece Uranus constituie o structură vibraţională nu tocmai pozitiviă şi provoacă imprevizibilul. Acest imprevizibil vizează şi relaţiile de la locul de muncă, cu autorităţile, relaţiile care se stabilesc în plan social, dar nu neaparat cele legate de colaboratori sau colegi.

Taurii creativi şi care îşi caută un loc de muncă vor avea parte de veşti foarte bune în anul în care urmează.

HOROSCOP 2015 GEMENI

Gemenii îşi vor schimba sistemul de valori în 2015, vor avea parte de spor şi rod. De asemenea, contextul astral vorbeşte de tot felul de compromisuri şi lucruri pe care le vor face împotriva voinţei lor, în zona parteneriatelor.

Anul 2015 este o perioadă delicată inclusiv în zona sănătăţii, poate nu ei în mod direct, contextul astral din prima jumătate a anului poate avertiza asupra membrilor de familie apropiaţi.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: De ce iubim zodia Fecioarei

HOROSCOP 2015 RAC

Debutul anului 2015 le va aduce Racilor protecţia unei persoane influenţe, a unui prieten, dar şi un suport moral. Astrele le vor aduce tot felul de veşti bune din zona în care prietenii îi susţin. Acolo unde o uşă se va închide, altcineva le va deschide o fereastră.

În 2015, Racii pot avea parte de protecţie, dar nu este neglijat şi pot avea parte de activitate foarte multă, iar sarcinile se vor dubla, chiar tripla.

Citeşte şi Horoscop 2015. Află cum vei sta cu dragostea, banii şi sănătatea în 2015

HOROSCOP 2014 LEU

Chiar dacă 2015 îi va înfrânge în debutul lui pe Lei, lucrurile se mai detensionează pe parcursul anului. Aceşti nativi sunt, prin excelenţă, nişte justiţiari, au o altă viziune asupra lumii şi a vieţii asupra nobleţii interioare şi dacă stăm să privim partea plină a paharului putem spune că Jupiter îi susţine.

După 10 august, putem discuta despre un alt aspect dat de planeta Jupiter pentru nativii din Leu, ceea ce le va aduce mai mult noroc în bani dacă vor munci mai mult şi vor valorifica din oportunităţi.

HOROSCOP 2015 FECIOARA

Fecioarele au parte în prima jumătate a anului 2015 de Luna Neagră, semn că din punct de vedere profesionale norocul intră pe uşa din dos. Această schimbare aduce un suport nevăzut, de tot felul de chestiuni care se aşază, se discută şi se sedimentează.

Din vară veştile sunt mult mai bune, când Jupiter intră în constelaţia Fecioarei, şi discutăm de un mare noroc şi un potenţiator de destin mai ales pentru nativii care sunt foarte serioşi, riguroşi şi drepţi.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Anul Caprei de Lemn. Ce a rezervat ZODIACUL CHINEZESC 2015 pentru fiecare zodie

HOROSCOP 2015 BALANTA

Balanţele vor fi şi în 2015 preferatele astrelor, iar jumătate din nativele acestei zodii au parte de un destin de excepţie. Discutăm de promovări, de o carieră deosebită şi de iubiri care schimbă brusc destinul până în data 10 cotombrie. După această dată prioritatea devine sănătatea.

Din a doua jumătate a anului, aceşti nativi vor trece de la extaz la agonie. Lunile septembrie, octombrie şi noiembrie sunt foarte delicate pentru sănătate, iar Luna Neagră aduce un risc de accidente sau de schimbări bruşte de destin pe care nu le pot controla.

HOROSCOP 2015 SCORPION

În 2015, Scorpionii se reinventează, renasc din propria cenuşă. Totuşi, din data de 19 februarie foarţa le este diminuată atunci când intrăm în Anul Nou chinezeu, cel al oii. Ascensiunea acestor nativi va fi mai domoală, li se mai taie din elan, însă îi îndreaptă spre meditaţie şi le oferă mai multă linişte pe plan social şi profesional.

Per ansamblu, Scorpionii sunt într-o zonă în care vor încerca să se reinventeze, chiar în zona de înfrânare pot fi foarte ingenioşi şi agili, astfel încât să ajungă acolo unde îşi doresc.

HOROSCOP 2015 SAGETATOR

Primii vizaţi în 2015 sunt Săgetătorii, deoarece foarte mulţi asteroizi intră în constelaţia Săgetătorului, la începutul anului.

În 2015, Săgetătorii trebuie să fie foarte atenţie la anturaje şi la greşelile făcute în trecut, iar nativii care vor fi răbdători vor aduna succesele munciilor spre finalul anului.

HOROSCOP 2015 CAPRICORN

Deşi Capricornii vor fi extrem de bine aspectaţi în 2016, anul 2015 le aduce o încărcătură grea pe cea de-a 12-a casă, semn că vor înota împotriva curentului şi vor merge împotriva unui vânt puternic. Astfel, într-un asemenea an răbdarea şi chiar izolarea vor contura destinul Capricornilor în 2015.

Sănătatea le va aduce izolare şi retragere, investigaţii şi li se recomandă să asculte sfatul unor medici specialişi, deoarece anumite afecţiuni cronice pot scăpa de sub control.

HOROSCOP 2015 VARSATOR

Vărsătorii au parte de planeta Marte în constelaţia lor în debutul anului 2015, ceea ce ar trebui să îi facă mai atenţie şi mai calculaţi. În primele două luni ale anului, acest Marte nu le este favorabil din punctul de vedere al sănătăţii şi predispune la accidente şi luxaţii.

În planul profesional toţi cei care sunt întreprintzptori sunt susţinuţi cu idei şi proiecte noi.

HOROSCOP 2015 PESTI

Nativii din Peşti au parte de un aspect care trebuie să îi pună în gardă, poate chiar în sens bun. Sănătatea este un punct sensibil, însă contextul astral le oferă posibilitatea de a se autovindeca. Medicina holistică este cea care va trebui să facă parte din viaţa noastră, iar Peştii ştiu mai bine decât orice să se conecteze cu natura pentru a beneficia de puterile sale de vindecare.

În 2015, există o oarecare sensibilitate a Peştilor în zona profesională, dar aceşti nativi ştiu să înoate şi împotriva curetului.