Horoscopul perioadei 21-27 mai: Ce ţi-au pregătit astrele pentru această săptămână

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 07:00
Horoscopul perioadei 21-27 mai: Ce ţi-au pregătit astrele pentru această săptămână

RAC

Revenirea în peisaj a unui fost iubit este iminentă în aceste zile. Şi-a anunţat prezenţa la un eveniment la care participi şi tu, şi chiar nu o să ai cum să îl eviţi. În cazul în care eşti implicată într-o altă relaţie, spune-i partenerului actual despre ce e vorba pentru a şti la ce să se aştepte. Dacă eşti singură, reevaluează bine situaţia înainte de a accepta o posibilă împăcare.

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această săptămână, însă la fel de bine poţi avea parte de un eşec total. Totul ţine doar de tine şi de seriozitatea cu care îţi faci treaba. Dacă eşti implicată într-un proiect important, aşteaptă-te ca toţi ochii să fie pe tine. Se recomandă prudenţă maximă mai ales dacă nu stai prea bine cu banii în acest moment.

LEU

Nu stai bine la capitolul impulsivitate, aşa că dacă lucrurile nu sunt tocmai roz între tine şi partenerul tău de viaţă, încearcă pe cât posibil să reduci discuţiile cu acesta. Nu va dura mult această tensiune, aşa că nu îţi fie teamă că o să se producă o distanţare între voi. Uneori, e mai bine să te retragi la timp decât să spui lucruri pe care să le regreţi ulterior.

Citeşte şi Horoscop dragoste 21-27 mai 2018. Trăiri la dublu pentru zodii. Află cum te influenţează intrarea în Gemeni şi Luna în Scorpion

Eşti un lider înnăscut şi îţi este foarte greu atunci când trebuie să ţii cont de reguli. Din fericire pentru tine, ai şansa de a lucra într-o echipă minunată, iar asta te ajută să nu mai dai atâta importanţă ordinelor. În această săptămână vei avea şansa pentru a mia oară să te remarci din mulţime, dar asta nu înseamnă că vei câştiga mai mulţi bani decât până acum.

FECIOARA

Lucrurile par să intre pe făgaşul normal pentru tine pe plan sentimental, însă nu îţi face speranţe prea mari. Ştii deja că, în cele mai multe cazuri, apare ceva care dă totul peste cap şi îţi strică liniştea. Dacă te pregăteşti pentru asta, vei evita să mai fii dezamăgită. Dacă eşti singură, cu sigurnaţă traversezi cea mai bună perioadă a ta de până acum. Te bucuri de atenţia multor bărbaţi şi te simţi apreciată, fapt pentru care îţi creşte încrederea în tine.

Nu o duci rău cu banii, de aceea în această săptămână eşti pusă pe făcut planuri de vacanţă pentru viitorul apropiat. Se anunţă o perioadă bună pentru tine în ceea ce priveşte relaxarea şi distracţia, însă nu acelaşi lucru se poate spune despre satisfacţia cu privire la locul actual de muncă. Pe cât este de permisiv, pe atât este de nesatisfăcător în ceea ce priveşte posibilitatea de avansare.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.