Horoscopul săptămânal: Află ce te aşteaptă în această perioadă, în funcţie de zodie

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 29 august - 4 septembrie!

RomaniaTV.net
29 aug. 2016, 07:32
Horoscopul săptămânal: Află ce te aşteaptă în această perioadă, în funcţie de zodie

Fecioara

Ai succes în dragoste şi nimeni nu poate contesta acest lucru. Cel mai probabil, o persoană la care nu te aşteptai îţi va face o surpriză de zile mari în această săptămână. Dacă ai deja un iubit, trebuie să te chinui mai mult să faci ca situaţia dintre voi să revină ca la început şi să încercaţi să vă reîndrăgostiţi unul de altul.

Nu vor exista schimbări ale bugetului tău în această săptămână, însă cu siguranţă se anunţă veşti bune pentru tine în viitorul apropiat. Aceste zile pot veni cu oportunităţi grozave pe care ai face bine să nu le ratezi sub nicio formă. Afacerile sunt punctul cheie şi doar în acest mod ai şansa de a câştiga mai mulţi bani dintr-o dată.

Balanta

Săptămâna aceasta îţi vei da seama cine merită dragostea ta. Un eveniment neprevăzut îţi va apropia partenerul de tine şi îţi va demonstra lucruri de care nu erai prea sigură. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, e momentul să laşi trecutul în spate şi să o iei de la capăt.

Nu mai oferi nicio şansă celor care te-au trădat pe plan amoros!Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, şi apar oportunităţi la care nu te aşteptai. Din păcate, acest lucru îţi poate aduce mulţi duşmani în rândul colegilor invidioşi pe care îi ai în jurul tău. Încearcă să nu te cerţi cu aceştia chiar dacă ştii că ai dreptate!

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici 29 august-4 septembrie 2016: Se anunţă schimbări importante

Scorpion

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte persoane deosebite pe care ai face bine să le păstrezi în viaţa ta. Chiar dacă nu se anunţă o nouă relaţie amoroasă, pentru moment îţi este de ajuns să ai în jurul tău mulţi prieteni valoroşi. Ocupă-ţi timpul cu aceştia!

Este foarte important să lucrezi în echipă în această săptămână, şi astfel poţi obţine mai mulţi bani decât sperai. Gândeşte-te mai mult la viitor şi păşeşte cu paşi mărunţi către un nou proiect personal. Dacă jobul actual nu te mai satisface din punct de vedere financiar, e cazul să te ocupi de ceva suplimentar.

Sagetator

Dacă eşti angajată într-o relaţie de mult timp, săptămâna aceasta i se va decide viitorul. Nu lăsa pe nimeni să intervină în problemele tale personale şi ia deciziile doar împreună cu partenerul, după cum simţiţi. Încearcă să nu te cerţi cu părinţii tăi, chiar dacă au alte percepţii despre viaţă!

Dacă eşti nemulţumită de viaţa ta profesională şi de veniturile pe care le realizezi, săptămâna aceasta e momentul să faci o schimbare. Înainte de a-ţi da demisia, poartă o discuţie cu superiorii tăi şi cere-le o mărire de salariu, nu ai nimic de pierdut! E posibil să obţii mai mult decât ai fi sperat.

Citeşte mai mult pe eva.ro