Horoscopul săptămânii 1-7 septembrie 2014

Horoscopul săptămânii 1-7 septembrie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru primele şapte zile din prima lună de toamnă. 

31 aug. 2014, 19:40
Horoscopul săptămânii 1-7 septembrie 2014

BERBEC 21.03-20.04: Discutiile, stirile sau actele care sunt in curs de finalizare, iata cam cu ce va ocupati timpul in aceasta saptamana. Conteaza acum altceva? Pentru dumneavoastra nu. Poate pentru cei din jur care vor sa va indrepte atentia si spre altceva. Merita sa incercati!

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca gasiti solutii la cateva probleme ce va framanta. Fie ca raspunsul apare prin intermediul internetului, a publicatiilor sau poate va sfatuiti cu persoana potrivita, insa scapati de tensiunea acumulata si asta va face de-a dreptul fericiti. Varsati o parte din bucurie si asupra familiei. O merita pentru asteptare.

Citeşte şi Horoscop: Cumpenele tale în luna septembrie, în funcţie de zodie

GEMENI 22.05-21.06: Planetele va favorizeaza dobandirea unor contracte de a caror remuneratie va veti bucura in curand. Aveti cateva zile favorabile (marti, miercuri si joi) de care trebuie sa profitati pentru a va limpezi sentimentele. O anume persoana asteapta o hotarare. Aveti grija sa nu se plictiseasca…

RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana va ocupati strict de look, de innoirea garderobei sau o schimbare majora in locuinta. Creativitatea este pe cele mai inalte culmi si trebuie sa profitati de ea pentru a va exprima cel mai bine. Niciodata nu este prea tarziu sa folositi si sansa unei revederi de pe urma careia mai aveti inca de castigat.

HOROSCOP 1-7 SEPTEMBRIE: Cum stai cu dragostea în această săptămână

LEU 22.07-22.08: Se pare ca sunteti intr-o pasa melancolica. Va rememorati momentele placute petrecute in ultima perioada, visati cu ochii deschisi la ce o sa urmeze si doriti mult mai multa atentie din partea partenerului. Sa nu va surprinda cand acesta se mira. Nu va vede prea des in aceasta postura…

FECIOARA 23.08-22.09: Copiii sau cei mai tineri membri ai familiei va atrag in dezbateri pe teme de sentimente si viata. Sunteti, se pare, cei mai in masura sa le dati raspunsurile pe care le asteapta. Nu ii plictisiti cu multe detalii. Ce altceva este mai captivant decat o poveste poleita in mister?

Zile norocoase pentru întreaga toamnă, pentru fiecare, în funcţie de zodie

BALANTA 23.09-22.10: Drumul spre succes a luat-o pe o cotitura cam ciudata. Daca intampinati probleme, ele se vor spulbera in curand. Nerabdarea si indecizia va fac insa greu de suportat de cei din jur si mai ales de familie. Nu le mai amintiti in continuu ca au gresit sau ca au uitat cate ceva…

SCORPION 23.10-21.11: Acum percepeti lumea intr-un mod diferit fata de ceilalti, fie ca o priviti la microscop sau doar in zare. Zilele vi se par terne, fara picanteriile cu care erati obisnuiti si fara stiri interesante. In weekend puteti purta discutii in contradictoriu cu un Rac sau un Capricorn. Nu este mai bine sa va calmati cu un ceai aromat?

SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta va preocupa doar finantele, afacerile si actele de proprietate. Calculati toate costurile exprimate in datorii sau castiguri. Va indreptati atentia asupra unei achizitii, a semnarii unui contract avantajos sau poate doar va asigurati ca aveti fondurile necesare demararii unei noi afaceri. Nu va dam decat un sfat. Prudenta la socoteli!

CAPRICORN 22.12-19.01: De ce vi se pare ca oricine va este impotriva, de fapt, este in favoarea dumneavoastra? Poate va dati seama ca nu toata lumea si mai ales prietenii nu va vor raul. Oricum, in ultimii ani ati invatat foarte multe, asa ca a sosit timpul sa puneti in aplicare ceea ce stiti.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti exact in locul potrivit, la momentul potrivit si inconjurat de oamenii potrivitti! Nu mai cautati tot mereu altceva. Uitati-va bine in jur si veti observa ca singura posibilitate de a merge mai departe este sa va rezolvati problemele. Secretul intunecat pe care-l pazitti atat de bine este posibil sa straluceasca asemenea unui diamant daca-l scoateti la lumina.

PESTI 19.02-20.03: Aceasta perioada va aduce aminte de toate angajamentele pe care nu le-ati respectat. O poveste care a inceput cu ceva vreme in urma va fi rescrisa, editata sau stearsa. Depinde in totalitate de dumneavoastra!  Daca nu puteti prelua controlul total asupra acestei situatii, sa nu va mire cand vor hotari altii.

Sursa: CASANDRA