Horoscopul săptămânii 10-15 aprilie: Află tot ce ţi-au pregătit zodiile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

RomaniaTV.net
09 apr. 2018, 16:30
Horoscopul săptămânii 10-15 aprilie: Află tot ce ţi-au pregătit zodiile

GEMENI

Este foarte important să fii directă în discuţiile cu partenerul de viaţă în aceste zile. Nu lăsa nimic neclarificat dacă vrei să ai parte de momente relaxante şi fericite la finalul acestei săptămâni. Nu e cazul să îi dai emoţii iubitului sau soţului şi nici să nu-i prelugenşti chinul făcându-l să aştepte ceva din partea ta. Nativele singure vor ieşi mai mult, se vor distra şi vor flirta.

Încearcă să nu te implici în proiecte noi în acest început de săptămână. De fapt, nu începe nimic nou dacă ştii că nu ai timp să termini. Va fi o săptămână liniştită, în care încă îţi revii după un scurt concediu binemeritat. Nu stai prost cu banii, deşi în ultima perioadă ai cheltuit destul de mult.

Citeşte şi HOROSCOP PRIMĂVARĂ MARIANA COJOCARU: Ce zodii atrag banii ca un magnet, ce zodii au noroc în dragoste

RAC

Vor apărea unele schimbări în viaţa ta în această săptămână, şi asta din cauza pretenţiilor partenerului de viaţă. Există riscul ca unele prietenii ale tale să se rupă, însă asta nu înseamnă că va fi definitiv. Încearcă să îi faci acestuia pe plan într-o privinţă, însă nu renunţa la viaţa ta personală cu totul în favoarea lui!

Nu stai prea bine cu banii şi eşti tentată să cheltui mai mult decât te ţine buzunarul în aceste zile. După o perioadă în care ai avut mai multe cheltuieli, acum ar fi necesar să te organizezi mai bine şi să îţi pui poftele în cui. Astrele te sfătuiesc să îţi depozitezi economiile la loc sigur!

Citeşte şi HOROSCOP: Ce îi lipseşte fostului iubit de la tine, în funcţie de zodia ta

LEU

Tu şi partenerul tău de viaţă treceţi printr-o perioadă bună a relaţiei voastre. Se anunţă o apropiere şi mai mare între voi, ceea ce înseamnă că iubirea care pluteşte în aer te va umple de energie. Faptul că îţi merge bine pe acest plan te va ajuta să îţi rezolvi mai multe probleme existente în celelalte sectoare ale vieţii tale.

Este foarte important ca în aceste zile să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la locul de muncă şi să dai tot ce ai tu mai bun. Chiar dacă nu ai prea multă energie, încearcă să te ocupi cu responsabilitate de toate sarcinile primite. Şefii tăi sunt cu ochii pe toată lumea şi e posibil ca acesta să fie o perioadă de triere sau diferenţiere. Poate fi o şansă pentru tine de a ieşi în faţă!

Citeşte continuarea pe Eva.ro