Horoscopul săptămânii 12-15 februarie 2018: Este o perioadă foarte bună pentru investiţii profitabile

Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează.

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 09:42
Horoscopul săptămânii 12-15 februarie 2018: Este o perioadă foarte bună pentru investiţii profitabile

Berbec

Simțiți că evenimentele din ultima vreme au o mare greutate și cântăresc foarte mult în mintea dumneavoastră. Căutați sfatul unei persoane mai în vârstă, care vă poate ajuta oferindu-vă răspunsuri din experiență. Astfel, vă veți simți mult mai confortabil. Cred că v-ați identificat prea mult cu ceilalți și e timpul să taiați acest fir nevăzut și să vă descoperiți propria identitate.

Taur

Poziția lui Jupiter nu vă avantajează în aceste zile, așa încât vă sfătuiesc să evitați excesele și să vă îngrijiți sănătatea. Ocupați-vă îndeaproape și de starea mașinii dacă plecați la drum. Iar dacă doriți să cumpărați una nouă, faceți o verificare completă, inclusiv a garanției. În plus, așteptați-vă la călătorii amânate sau restricționate, în special în zilele de 11,12,13.

Citeşte şi HOROSCOP: Află care sunt cele trei zodii care vor avea noroc de bani în 2018

Gemeni

Găsiți o șansă bună de a face o investiție, deși recompensa ar putea să nu vină imediat. Încă mai aveți de achitat datorii, dar asta nu înseamnă că nu veți avea și profit. Lucrurile se vor îmbunătăți constant. Sunteți creative, dar să nu uitați să vă acordați timp de gândire și revizuire a câtorva obiective. Tehnologia informației, astronomia, astrologia – toate vă vor atrage.

Află ce-ți rezervă astrele în perioada următoare pe clickpentrufemei.ro.