Horoscopul săptămânii 12-18 ianuarie realizat de Mariana Cojocaru: „Trebuie să fim echilibraţi”

Mariana Cojocaru a explicat la România TV că săptămâna 12-18 ianuarie va sta sub semnul cordialităţii, a altruismului, vizionarismului, iar zodiile vor avea posibilitatea în această perioadă să îţi creioneze destinul. Recomandarea astrologului este ca toţi nativii să fie echilibraţi şi temperaţi deoarece sunt aşteptate tot felul de provocări în săptămâna 12-18 ianuarie.

12 ian. 2015, 10:44
Horoscopul săptămânii 12-18 ianuarie realizat de Mariana Cojocaru: „Trebuie să fim echilibraţi”

BERBEC

Aceşti nativi sunt foarte bine aspectaţi în săptămâna 12-18 ianuarie. Planeta Marte intră în zodia Peşti pe casă a 12-a, ceea ce îi face mult mai agili, mai bătăioşi, mai implicaţi în ajutorarea colegilor şi a partenerilor sociali. Acelaşi Marte le poate provoca conflicte, îi pot pune în tot felul de situaţii nu tocmai confortabile, dar peste care vor reuşi să treacă cu brio. Din păcate, planeta Marte îi predispune la accidente sau la afecţiuni care se pot croniciza rapid.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Cum stai cu iubirea în săptămâna 12-18 ianuarie

Aspectul astral atrage atenţia asupra faptului că această săptămână va fi una extrem de importantă pentru Berbeci. Pentru unii va fi o săptămână aglomerată, iar pentru alţii una foarte activă în zona parteneriatelor, în domeniul sentimental, unde sunt relaţiile de cuplu şi unde apar tot felul de discuţii, împăcări sau relaţionări.

TAUR

Din perspectiva carierei şi a alianţei, conjuncţia astrală le este favorabilă Taurilor. Toţi nativii activi, ambiţioşi cu performanţe în domeniul lor vor primi recunoaştere şi vor avea o atmosferă cât se poate de bună la locul de muncă. În plus, cariera este potenţată de acest aspect şi se anunţă colaborări noi şi relaţii foarte bune cu şefii ierarhici. Mare atenţie la prietenii cu două feţe, la persoanele făţarnice şi la propunerile indecente. Planeta Marte îi va susţine pe toţi nativii din Taur care activează în domenii precum chirurgia, stomatologia, armata sau servicii.

Citeşte şi Horoscopul Astrocafe.ro pentru săptămâna 12-18 ianuarie

GEMENI

Gemenii au o susţinere foarte bună dată de conjuncţia Venus-Mercur. Cei care au de susţinut examene sau sunt profesori sunt foarte bine protejaţi de acest cadrul astral. Astrele le susţin călătoriile, deplasările, relaţiile la nivel înalt, interviurile sau probele susţinute pentru o angajare. Din străinătate vin veşti bune şi nu numai, iar Mercur susţine partea care implică corectitudinea în legătura cu acte, contracte, prin găsirea unui mentor, descoperirii unui consilier care să vă ajute să vă disciplinaţi şi să vă organizaţi mai bine. Punctul cheie al horoscopului pentru nativii din Gemeni îl reprezintă un proiect nou, o iniţiativă nouă, dorinţa de a face ceva util, concret şi de a nu pierde vremea.

Citeşte şi HOROSCOP: Află ce-ţi prezic astrele la capitolul sănătate în perioada 12-18 ianuarie

RAC

Pentru Raci sunt aspecte foarte bune pe casa alianţelor, au parte de susţinere la locul de muncă şi o atmosferă plăcută. Soarele şi conjuncţia Mercur-Venus îi susţine pe Racii familişti, care sunt căsătoriţi sau care urmează să se căsătorească. Vor avea parte de veşti foarte bune în această săptămână, însă pot avea parte de accidente casnice: verificaţi instalaţiile, nu lăsaţi focul nesupravegheat sau fierul de călcat în priză. Cineva vă poate cere sprijin, suport, ajutor financiar sau sprijin moral, iar aceşti nativi nu trebuie să le întoarcă spatele oricât de ocupaţi ar fi sau oricâte lipsuri i-ar copleşi.

LEU

Cadrul astral îi face puternici în munca din echipă, în alianţe, există posibilitatea că parteneriatele să se consolideze acum. Tandemul Mercur cu Venus le susţine foarte bine nativilor din Leu relaţia matrimonială în zilele de 13, 14 şi 15 ianuarie. Dacă nu au avut timp sau nu au avut starea de spirit necesară, acum vor avea ocazia să îşi consolideze relaţia de cuplu sau să recupereze timpul pierdut. Soarele din Capricon le susţine sănătatea, starea de spirit, terapiile, dietele care să le redea starea de bine. În plus, Soarele îi ajută pe cei care îşi caută un loc de muncă să îşi găsească ce îşi doresc.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 12-18 ianuarie

FECIOARA

Fecioarele beneficiază de prezenţa Lunii la începutul săptămânii pe a doua casă a horoscopului general, acolo unde sunt banii, facturile de plătit. Persoanele active sunt susţinute deoarece pot crea plusvaloare, pot încheia contracte, pot renegocia contracte cu o bancă sau pot achiziţiona bunuri de valoare consistentă. Anumiţi bani se pot duce spre investiţii în sănătate şi în imaginea lor. Tandemul cu Venus le susţine partea socială a vieţilor Fecioarelor şi relaţiile de muncă şi alianţele. Aceşti nativi trebuie să fie foarte atenţi la sănătate.

BALANTA

Balanţele cu suport karmic au parte de o susţine excepţională în plan astral. Luna în Balanţă şi nodul lunar nord în Balanţă sunt favorabile femeilor muncitoare, competitive, ambiţioase care ştiu exact unde şi cum ţintesc şi care îşi urmăresc obiectivele. Acest cadru astral susţine Balanţele echilibrate. Săptămâna este benefică nativilor foarte tineri, care-şi doresc o iubire cum n-a fost.

SCORPION

Marte aţâţă interesul şi poftele Scorpionilor. Sunt senzuali prin excelenţă şi le place să fie în centrul atenţiei. Marte le trezeşte interesul pentru ceva sau cineva şi îi aruncă în ape tulburi. Referitor la Scorpionii tineri, cei care îşi doresc ceva interesant în viaţă acum vor avea parte de oportunitatea vieţii lor. Până şi domnişoarele mai timide îşi vor lua inima în dinţi şi vor spune ce îşi doresc.

SAGETATOR

Săgetătorii vor avea o conjuncţie cu Luna, în nodul lunar nord pe casa a 11-a, acolo unde suportul prietenilor va fi cel mai important într-o astfel de perioadă. Există momente în viaţă când prietenii sunt cei care le acordă suport moral, financiar, un ajutor necondiţionat şi tot ce ţine de relaţiile de breaslă, cu persoane influente. Tot acest cadrul îi scoate pe Săgetători în luminile rampei, îi aduce într-o poziţie favorabilă, într-un un unghi benefic şi îi susţine în soluţionarea problemelor presante sau foarte grele. Săgetătorii care au preocupări de suflet, hobby-uri sau care caută asemenea preocupări pot avea ocazia să le materializeze datorită cadrului astral extrem de favorabil. În a doua parte a săptămânii se vor ocupa de sănătate şi de imagine.

CAPRICORN

La capitolul sănătăte, cei care sunt trecuţi de 60 de ani şi au afecţiuni cronice trebuie să fie mai atenţi la sfaturile medicului şi la tratament deoarece planeta Saturn este prezentă pe casa a 12-a a afecţiunilor cronice. Totuşi, veştile bune vizează casa banilor: câştigurile nu vor lipsi şi sunt favorizate şi negocierile.

VARSATOR

Pentru Vărsători, săptămână este foarte bună, vor avea noroc în dragoste, dar şi în planul comerţului şi a deplasărilor cu rost. Unde au impresia că nu au suficient suport vor găsi ajutorul care să îi scoată din impas. Propunerile, negocierile, interesul pentru ce face sau zice Vărsătorul, pentru vizionarismul pe care-l poate avea la locul de muncă şi nu numai, va cântări foarte greu într-o astfel de perioadă. La capitolul sănătate, Luna neagră în Fecioară predispune la accidente, incidente, pierderi de bani din neatenţie, dar există şi probabilitatea ca cineva să îi deposeze de bunuri.

PESTI

Planeta Marte îi va susţine pe Peştii competitori, ambiţioşi, oamenii care cred în ei şi în forţele lor de a atrage ceva benefic sau de a schimba ceva în bine. Totuşi, aceşti nativi sunt într-o perioadă în care lucrurile sunt tot mai tensionate. Peştii trebuie să fie temperaţi chiar dacă vor fi provocaţi şi să dea dovadă de toleranţă şi compasiune. Aspectul astral al acestei săptămâni nu este favorabil pentru cei care ştiu că au probleme stomatologice.