Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie, realizat de Mariana Cojocaru: Astrele aduc VEŞTI BUNE

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat la România TV horoscopul pentru săptămâna 13-19 octombrie. Mariana Cojocaru avertizează asupra faptului că astrele vor aduce probleme de sănatate unor nativi, în timp ce alţii vor avea parte de multe veşti foarte bune.

13 oct. 2014, 10:08
Horoscopul săptămânii 13-19 octombrie, realizat de Mariana Cojocaru: Astrele aduc VEŞTI BUNE

BERBEC

Aceşti nativi vor avea parte de o săptămână karmică, dominată de extreme. Astrologul Mariana Cojocaru spune că Berbecii care sunt cu adevărat iubiţi de astre pot da o mare lovitură, pot primi o veste fericită care să ţină de familie. Dezamăgirea se poate instala la Berbecii care nu au parte de iubire, care trec prin separări sau au relaţii şubrede. Săptămâna 13-19 octombrie le oferă Berbecilor posibilitatea de a conştientiza că nimic nu este etern.

Citeşte şi Horoscop. Cum stai cu sănătatea în 13-19 octombrie. Află ce spun astrele!

TAUR

Zilele de 13 şi 14 vor constitui punctul de pornire în care Taurii se pot pune în valoare foarte bine. Există şi tauri care în această perioadă vor simţi o povară, o presiune din exterior cu sarcini duble, tensiuni la locul de muncă sau lipsă de sprijin. Nativii care suferă de reumatism, au probleme digestice sau cu tiroida trebuie să se menajeze mai mult decât de obicei.

Citeşte şi Horoscop 13-19 octombrie. Cum stai cu dragostea în această săptămână

GEMENI

Se spune că Gemenii au un plan perfect mental, legat de un partener şi îşi doresc să transpună acest ideal în realitate, unora le va ieşi, în timp ce pentru alţii va fi un eşec lamentabil, pentru că au tendinţa să îşi supraaprecieze partenerii. Unii nativi din Gemeni pot avea parte de un miracol în viaşa lor.

RAC

Unii Racii vor începe să îşi asume o serie de responsabilităţi, în timp ce alţii vor fugii de ele, dorindu-şi mai degrabă o vacanţă, o izolare. Racii vor muncii de două ori mai mult, îşi vor asuma sarcini profesionale ca să nu supere şefii, sarcini mai grele şi vor reuşi să se împarte şi în familie. Mercur retrograd le poate strica aparatura din casa sau aduce tot felul de năzbâtii.

LEU

Leii vor da dovadă de curaj sau vor trebui să dovedească cât de puternic este. Eclipsa de lună care a avut loc îi pune în tot felul de ipostaze mai mult sau mai puţin plăcute, iar contextul astral din această săptămână îi pune pe baricade şi trebuie să dea dovadă de curaj şi perseverenţă. Trebuie să fie foarte atenţi când se grăbesc deoarece există riscuri de accidente la drum.

FECIOARA

Fecioarele au parte de un aspect unic, într-o astfel de săptămână pot să se conecteze la mentalul colectiv, discutăm de un aspect deosebit generat de Mercur retrograd, de Soare şi de Venus, precum şi de Neptun retrograd. Acest aspect astral le dă forţă, o strălucire la care nu au acces decât anumite persoane. Nu doar logica le este valoroasă, dar şi inteligenţa emoţională şi starea de spirit. Atenţie! Fecioarele care au semnat contracte în momente nefaste pot pierde.

BALANTA

Aspectul karmic îi face pe nativii din Balanţă fie să dea socoteală, fie să încheie socotelile. Balanţele care trec prin fel de fel de încercări pot avea probleme de sănătate, pe partea de psiho-emoţională.

SCORPION

Scorpionii sunt marcaţi de munca în echipă, care poate aduce satisfacţie sau dragoste. Dragostea la locul de muncă le poate adue o veste neaşteptată în mod plăcut, în cealaltă variatnă, unde munca în echipă e funcţională, invidiile, bârfele pot afecta poziţia Scorpionilor care din diverse motive nu sunt foarte plăcuţi sau doriţi în colectivele respectiv.

SĂGETĂTOR

Marte este în constelaţia Săgetătorului şi Saturn de pe casa 12, acolo unde este izolarea, frustrarea sau neîmplinirea au rădăcini înfipte adânc într-o cauză anume, provocată mental sau imaginară. Idealurile acestor nativi se pot transforma într-o poziţie socială, câştiguri materiale, dar efectul nu e imediat.  Este o perioadă în care cei care îşi dorec să se opereze nu trebuie să amâne intervenţiile chirurgicale.

CAPRICORN

Capricornii negociază ceva în interes personal sau profesional. Proiecte mai vechi sau dosare care au stat ceva vreme, idei care îşi doreau un teren proprice ca să fie materializate vor fi aspectate pozitiv de către astre. Astrele aspectează pozitiv şi onorarea unui angajament care ţine de justiţie sau străinătate, studiile în străinătate.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii trec printr-o perioadă interesată, e un ciclu cosmic şi au inmpresia că au mai trecut prin astfel de experiente în trecut. Uranus retrograd rezonează cu karma şi iată că discutăm de tot felul de evenimente, discuţii şi lucruri care trebuie marcate, înţelese şi depăşite.

PEŞTI

Peştii trebuie să se mobilizeze, au nevoie de sprijin, de un îndemn din partea celor din jur. Astrele îi atenţionează că vor fi necesare reparaţii în casă. Pe de altă parte, unii Peşti se resimt şi îşi ling rănilr, în timp ce alţii intră într-o perioadă şi îşi doresc să schimbe ceva, să înceapă ceva nou.