Horoscopul săptămânii 14-20 aprilie. Află ce spun astrele despre sanătate, bani, dragoste, carieră

Horoscopul săptămânii 14-20 aprilie. Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

13 apr. 2014, 20:20
Horoscopul săptămânii 14-20 aprilie. Află ce spun astrele despre sanătate, bani, dragoste, carieră

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Începi săptămâna cu mult prea multe detalii, aşa că vei fi destul de dezorientată. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de sănătatea ta, care semnalează câteva probleme. Trebuie să încerci să te relaxezi mai mult, iar mintea să îţi fie destul de limpede. Încearcă să te concentrezi pe lucruri mici şi de valoare pentru tine, cum ar fi familia sau iubitul. Weekend-ul va fi plin de acţiune şi de surprize.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această săptămână vei fi un fel de eroină pentru cei din jurul tău, familie, colegi şi iubit. Toate acţiunile tale sunt pline de emoţie şi îi scapă în mare parte de griji pe aceştia. Viaţa ta pare un film plin de intensitate, argumente, momente de criză, dar şi pasiune. E posibil să ai o discuţie care aduce în prim plan căsătoria. Cu toate acestea, weekend-ul te readuce cu picioarele pe pământ şi totul devine mult mai realist.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

De fiecare dată când trebuie să te confrunţi cu cifre, brusc devii nervoasă. Tot ce îţi trebuie în acele momente este o persoană bună la matematică. Roagă pe cineva să te ajute, mai ales că marţi şi miercuri vei fi destul de distrasă. Joi şi vineri va trebui din nou să calculezi ceva, dar este vorba de sentimente de această dată. Inima ta este in dubii şi ar trebui să începi să faci mişcări lente, dar sigure în acest weekend.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Acest început de săptămână nu este tocmai unul excepţional, şi asta pentru că simţi că nu avansezi deloc. Viaţa ta se mişcă mult prea repede şi nu ai timp să te bucuri de cele mai importante lucruri, sau măcar să le conştientizezi. Joi şi vineri vei fi nevoită să iei unele decizii, şi nu îţi va fi deloc uşor. În weekend, crizele personale te iau prin surprindere, aşa că ar trebui să faci ceva doar pentru tine.

Leu (22 iulie – 22 august)

Îţi poţi permite un mic dejun de lux în acest înceut de săptămână, dar unul mai ieftin te va face cu adevărat fericită şi satisfăcută. Eşti mult mai strângătoare ca de obicei, şi acelaşi lucru se poate spune şi despre socializare. Aduci energie în orice încăpere în care intri, iar romantismul este mai intens ca oriând joi şi vineri. Familia ta va fi mult mai prezentă ân viaţa ta în acest weekend, dar ai timp suficient şi pentru intimitate alături de partenerul tău.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Te-ai plictisit să stai în faţa calculatorului toată ziua? Cam asta e întrebarea care te macină în acest început de săptămână. Singura soluţie este să încerci să obţii câteva delegări şi să îţi faci drumuri în interes de serviciu. Viitoarele proiecte te pot înălţa pe culmile succesului, acest lucru este clar. Te pierzi în conversaţii cu prietenii în acest weekend, dar obligaţiile familiale îţi strică buna dispoziţie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu ştii niciodată când o să-ţi vină o idee excepţională, aşa că fii atentă astăzi la tot ce mişcă în jurul tău. Chiar şi atunci când vorbeşti cu un amic sau când asculţi radio e posibil să-ţi vină inspiraţia. Joi şi vineri sunt zile destul de reci, pline de muncă şi de treburi profesionale. În weekend, banii constituie problema dominantă, aşa că apucă-te de economii.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro