Horoscopul săptămânii 14-20 mai: Ce zodie va trece printr-o perioadă de milioane

Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână şi ce poţi face pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia.

RomaniaTV.net
14 mai 2018, 06:43
Horoscopul săptămânii 14-20 mai: Ce zodie va trece printr-o perioadă de milioane

FECIOARA

Când credeai că lucrurile revin la normal pe plan sentimental, se întâmplă ceva care distruge totul. Crezi prea mult în relaţia în care eşti implicată şi eşti prea obsedată de partenerul tău de viaţă. E necesar să nu îţi faci speranţe deşarte atunci când el îţi vorbeşte frumos, pentru că, cu siguranţă, vrea să obţină ceva de pe urma acestui comportament.

Citeşte şi HOROSCOP 14 – 20 mai Camelia Pătrăşcanu. O zodie trebuie să facă economii, alta are parte de momente frumoase în relaţie

Nu vor avea loc schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, dar asta te nemulţumeşte. Nu o duci nici rău cu banii, dar nici bine, şi deşi ştii că poţi mai mult, nu iei nicio măsură. Dacă stai şi te plângi nu faci altceva decât să acumulezi frustrări şi, uneori, poţi fi chiar enervantă pentru cei din jurul tău. Încearcă să ieşi din zona ta de confort şi să nu îţi fie frică de schimbare.

BALANTA

Eşti o persoană foarte instabilă emoţional, cel puţin în ultima perioadă. În această săptămână îţi vei da complet peste cap partenerul de viaţă din cauza atitutdinii tale schimbătoare de la zi la zi. Faptul că nu ştii ce vrei va trage relaţia în jos, aşa că astrele te sfătuiesc să iei o pauză şi să te gândeşti bine viitor. Nu complica şi viaţa altcuiva dacă pe tine nu te deranjează haosul din viaţa ta.

Ai tot mai multă încredere în tine datorită situaţiei tale financiare care s-a îmbunătăţit în ultima perioadă. Acesta poate fi atât un lucru bun, cât şi rău, judecând după comportamentul şi modul tău de gândire recent. Dacă eşti în plină ascensiune profesională, nu înseamnă că cei care nu se bucură de aceeaşi situaţie ca a ta sunt mai slabi decât tine. Drept urmare, nu trebuie să îi tratezi cu superioritate pe cei care te iubesc.

Citeşte şi Mihai Voropchievici a detaliat horoscopul fericirii. Află ce te face nefericit, în funcţie de zodie

SCORPION

Te vei axa mai mult pe viaţa ta personală în această săptămână şi bine faci! Relaţia ta are nevoie de mai multă atenţie din cauza unor evenimente recente petrecute între tine şi partenerul de viaţă. Tensiunile create pot dispărea la fel de uşor cum au apărut, însă trebuie să fiţi amândoi dispuşi să vă daţi şansa de a vă linişti unul pe celălalt. Dacă pentru celălalt e important să îi oferi spaţiu, ai face bine să i-l oferi.

Încearcă să fii mai directă atunci când vrei să obţii ceva în carieră. Nu vei primi nimic mai mult decât dacă ceri. Chiar dacă munceşti şi îţi dai toată silinţa, la locul tău de muncă nu va sări nimeni să te recompenseze. Faptul că nu te simţi apreciată la locul de muncă îţi poate crea mari dezavantaje în ceea ce priveşte încrederea de sine. Nu îţi face rău singură!

Citeşte continuarea pe Eva.ro.