Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie 2017

Evenimente spectaculoase au loc în viața unor nativi ai horoscopului. Câștiguri substanțiale, cereri în căsătorie sau promovări neașteptate apar în zilele ce vin. Descoperă ce-ți prezic astrele pentru săptămâna care urmează.

RomaniaTV.net
15 dec. 2017, 09:29
Horoscopul săptămânii 15-21 decembrie 2017

Berbec

Pragmatice, vorbăreţe şi atente, au grijă să-şi găsească cel puţin o poziţie socială bună. Să analizeze lucrurile în profunzime, nu doar formal. Bonomia cu care ne-au obişnuit le va reveni. La capitolul iubire ori le merge din plin, ori nu le preocupă momentan subiectul. Profesional, răbdarea lor va da roade nebănuite de acum înainte.

Citeşte şi Mariana Cojocaru, HOROSCOPUL URANIAN 2018 pentru fiecare zodie VIDEO

Taur

Afectiv, lucrurile sunt pe drumul cel bun, dacă ne gândim că nu le place să vorbească despre sentimentele lor. Comunicarea este deficitară, sunt prea vehemente. Ar putea avea şansa schimbării locului de muncă, în aceeaşi instituţie sau în afara ţării. Nu se pot plânge că nu ştiu să-şi administreze finanţele. Totuşi, unele probleme de sănătate necesită cheltuieli.

Citeşte şi Horoscop 2018: Cel mai bun partener din 2018. Zodia ta pe ce loc este?

Gemeni

Mai multe evenimente se vor petrece în viaţa lor și le vor face să se simtă vedete, deși orgoliul le este încă şifonat. Vor uita toate aceste stări atunci când li se va propune o schimbare importantă. Săptămâna aceasta nu știu să-şi exprime sentimentele şi fac gafe. Profesional, lucrurile merg din ce în ce mai bine. Se înţeleg cu persoanele mai în vârstă.

Află ce-ți rezervă astrele în următoarea perioadă pe clickpentrufemei.ro.