Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

15 sept. 2014, 04:22
Horoscopul săptămânii 15-21 septembrie: Bani, sănătate, dragoste, carieră

Fecioară (23 august – 22 septembrie)
E posibil ca în această săptămână să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi partenerul tău de viaţă. Indiferent care ar fi motivele, este foarte important să găseşti o cale de mijloc prin care să aplanezi conflictul. Nimic nu îţi poate strica weekend-ul mai mult decât neînţelegerile cu iubitul tău.

Câştigi uşor banii, dar la fel de repede se şi duc. Încearcă să fii mai econoamă şi nu te lăsa păcălită de ispitele celor din jurul tău. Dacă cineva încearcă să te convingă să faci o investiţie, cântăreşte bine lucrurile înainte de a lua o decizie. 

E posibil să afli că suferi de o boală la care nu te aşteptai, iar acest lucru va fi un şoc pentru tine. Cu toate că nu este nimic de speriat, aceasta veste îţi va da viaţa peste cap şi te vei transforma în cu totul altă femeie.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână plină de dragoste, aşa că nu vei avea niciun motiv să te plângi. Dacă eşti singură, vei cunoaşte pe cineva care îţi seamană perfect şi cu care te vei înţelege doar din priviri. Profită de această oportunitate şi pune mâna pe el!

Nu ai prea multă energie şi nici chef de muncă în acest început de săptămână, şi există riscul să fii remarcată. Chiar dacă e mai bine să nu acţionezi decât să o faci prost, cei din jurul tău nu îţi vor înţelege bunele intenţii.

Chiar dacă nu ai probleme de sănătate sau cel puţin nu ai simptome care să anunţe apariţia unei boli, în acest început de săptămână vei vrea să îţi faci un set de anaşize complet. Nu este nimic mai bine decât să fii precaută, mai ales că ai păţit-o pe propria piele în trecut.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ţi se vor pune beţe în roată atunci când vine vorba să iei o decizie cu privire la viaţa ta sentimentală, însă nu trebuie să faci o tragedie din asta. Spre finalul săptămânii vei realiza că aceste piedici ţi-au fost de mare folos, altfel te-ai fi ales cu o dezamăgire în dragoste.

Evită bârfele la locul de muncă, exită riscul ca în această săptămână să ţi se atragă atenţie cu privire la acest lucru. Dacă până acum existau certuri între tine şi colegii tăi, de acum intri în vizorul şefilor. 

Fizic stai foarte bine, însă psihic nu se poate spune acelaşi lucru. Dezamăgirile prin care ai trecut te-au făcut să fii destul de retrasă şi mult mai sensibilă decât de obicei. Un sfat ca să ieşi din depresie ar fi să te înconjori de persoanele pe care le iubeşti şi care te încarcă pozitiv.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie, este foarte important ca în această săptămână să îţi faci timp doar pentru voi doi. De ceva vreme nu aţi mai reuşit să aveţi parte de intimitate, de aceea lucrurile scârţaie între voi. Dacă eşti singură nu spune nu unei aventuri.

Te extenuezi la locul de muncă, şi îţi doreşti încă de luni să vină weekend-ul. Cu această pornire săptămână nu pare una spectaculoasă, aşa că nu te aştepta nici la un buget suplimentari, nici la laude din partea şefilor sau a colegilor.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ai nevoie urgentă de o vacanţă alături de iubitul tău, asta dacă nu te-ai întors deja dintr-una şi eşti plină de energie. Momentele de intimitate dintre voi doi au cam dispărut şi trebuie să faci ceva pentru a îndepărta monotonia din viaţa vostră. Dacă eşti singură, cu siguranţă aşa îţi este cel mai bine!

Dacă eşti perseverentă la serviciu, cu siguranţă rezultatele nu vor întârzia să apară. Ai toate şansele ca buzunarele să ţi se umple de bani dacă pui mâna pe oportunitatea potrivită. Important este să fii la momentul şi locul potrivit atunci când trebuie.

Eşti foarte stresată, dormi puţin şi mănânci neorganizat în această săptămână. Rezultatele acestui stil greşit de viaţă nu vor întârzia să apară, însă nu ar trebui să fii surprinsă de ele. Faptul că alegi să trăieşti aşa este alegerea ta, însă dacă nu te gândeşti la tine, gândeştete-te la cei care îşi fac griji pentru tine.

 
Citeşte mai mult pe eva.ro

Simţi că nu mai ai timp de nimic, iar de odihnă nici nu se mai pune problema? Încearcă să te detaşezi mai mult de grijile cotidiene şi să nu pui chiar tot la suflet. În caz contrar, la finalul săptămânii vei fi epuizată şi nu vei putea să te mai bucuri de el.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti foarte certăreaţă în această săptămână, de aceea nimic nu te poate opri din a te război cu cel pe care îl iubeşti. Dintr-o dată pare că iubitul tău are numai defecte şi nu te poţi abţine din a-i aminti frecvent tot ce te deranjează. Chiar dacă nu simţi că relaţia ta este în pericol, trebuie să ştii că partenerul tău nu va mai accepta mult această situaţie.

Dacă până acum nu te simţeai deloc bine la locul de muncă, din această săptămână începi să porneşti pe drumul cel bun. Pare că îţi faci prieteni şi pare că începi să te acomodezi. Nu îţi face griji din această cauză, e normal să se întâmple aşa în condiţiile în care ţi-ai schimbat de curând locul de muncă.

Dacă ştii că eşti mai sensibilă la schimbările de temperatură, acum este momentul să te documentezi despre cum să treci în toamnă. O vestimentaţie corespunzătoare te poate scăpa de neplăcerile de sezon. Ai grijă la durerile de spate!