Horoscopul săptămânii 16-22 ianuarie: Află previziunile pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

RomaniaTV.net
16 ian. 2017, 08:46
Horoscopul săptămânii 16-22 ianuarie: Află previziunile pentru zodia ta

Capricorn

Nu pleca urechea la ce spune lumea în aceste zile, pentru că nici nu o să-ţi vină să crezi ce auzi. Orice persoană căreia îi permiţi să se bage în relaţia ta de cuplu va reuşi să ţi-o distrugă iremediabil. Orice nelămurire ai avea, vorbeşte sincer cu partenerul tău de viaţă şi întreabă-l orice până găseşti răspunsurile de care ai nevoie.

Ai toate şansele ca în această săptămână să te faci remarcată pe plan profesional. Nu va fi uşor şi vei fi nevoită să faci unele sacrificii pentru a ajunge unde ţi-ai propus. Din fericire pentru tine, atunci când ai momentul tău de glorie va fi exact cine trebuie pentru a vedea. Este o idee bună să lucrezi în echipă, astfel banii vor fi mai mulţi.

Vărsător

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să cucereşti pe cineva pe care ai pus ochii de multă vreme. Este foarte important să ştii ce vrei, altfel te vei trezi cu un iubit pe care apoi să îl regreţi. Dacă eşti deja angajată într-o relaţie serioasă, atunci există riscul apariţiei primelor certuri serioase între voi.

E un semnal de alarmă!Vei da randament la locul de muncă în această săptămână şi vei fi remarcată. Chiar dacă nu ţi se va oferi o mărire de salariu, este un pas important înainte. Este important să ţii de banii pe care i-ai economisit până acum şi să nu cedezi presiunilor celor din jur de a-i ajuta. Chiar dacă nu ai acum nevoie de ei, nu este cazul să bagi mâna în foc pentru nimeni!

Citeşte şi  Horoscop chinezesc 2017. Ce spune Mariana Cojocaru despre fiecare zodie în parte VIDEO

Peşti

Situaţia nu este deloc roz pe plan sentimental pentru tine în această săptămână. Faptul că nu mai există comunicare între tine şi partenerul de viaţă de ceva vreme poate provoca o izbucnire de reproşuri şi vorbe urâte. Ai mare grijă ce spui, altfel vei putea face răni care nu se vor închide prea uşor.

Dacă vrei să continui, luptă pentru a-ţi salva relaţia! Lucrurile merg bine pe plan profesional pentru tine, iar banii nu sunt o problemă nici în aceste zile. Astrele îţi recomandă să nu te opreşti din a te perfecţiona, aşa că investeşte în cursuri de specializare în domeniul în care activezi sau chiar într-altul nou. Dacă eşti implicată în afaceri alături de mai multe persoane, atunci ai grijă ca toţi să primiţi aceeaşi sumă de bani pentru munca depusă ca o echipă!

Berbec

Încearcă să acorzi mai multă atenţie partenerul de viaţă în această săptămână, mai ales când ai mai mult timp liber. Dacă eşti egoistă şi te gândeşti doar la tine, atunci e posibil ca reproşurile să nu întârzie să apară. Dacă eşti singură, profită de oportunităţile care ţi se oferă şi dă curs invitaţiilor din partea admiratorilor.

Este foarte important să te axezi pe situaţia ta financiară în această săptămână şi să laşi pentru altădată sarcinile pe care le primeşti. Nu te poţi concentra prea bine, aşa că nu risca să faci mai mult rău decât bine. Concentrează-te pe relaţia cu superiorii şi pe ceea ce sunt aceştia dispuşi să îţi ofere de acum înainte. Este o chestiune delicată!

Citeşte mai mult pe eva.ro